Kalkknuser.dk

Forside

TRÆT AF KALKGENER? Kalkknuseren reducerer forbruget af rengøringsmidler,
forlænger de hårde hvidvarers levetid og reducerer el-forbruget.
Vandbehandling med lyd er en miljøvenlig løsning uden kemikalier!Læs mere

FÅ BUGT MED KALKPROBLEMERNE

Kalk i drikkevandet giver store problemer for vandværker og forbrugere mange steder i Danmark:

Løsningen er overraskende nem: KALKKNUSEREN, som med lavfrekvent lyd påvirker det gennemstrømmende vand, så kalkkrystallerne i vandet nedbrydes og mister evnen til at danne kalkaflejringer.  Kalkknuseren kræver ingen løbende vedligeholdelse eller brug af miljøbelastende kemikalier.

Slut med kalkaflejringer

I private hjem kan man nemt selv montere en AMTech100 på røret ved hovedvandtilførslen, og tilslutte den til en alm. stikkontakt.

Kalkknuseren kan også monteres på vandværker, i boligkomplekser og i virksomheder – teknologien er alle steder den samme, men større installationer kræver individuel proportionering – kontakt os, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Positiv indvirkning på helbredet
Kalken fjernes ikke fra vandet med Kalkknuseren, men ændrer blot karakter til noget der minder om blødt vand. Således bibeholdes de positive helbredsmæssige egenskaber af kalk i vandet. Hyppigheden af huller i tænderne er fx steget flere steder, hvor man helt har fjernet kalken fra drikkevandet.

Mange med hudsygdomme som fx psoriasis melder om bedring, efter de har fået monteret Kalkknuseren.

En gevinst for miljø og pengepung
Driften af Kalkknuseren kræver kun et meget begrænset elforbrug. Til gengæld spares miljøet og pengepungen for et unødigt el- og kemikalie-forbrug.

 

Flere har oplevet en overraskende sidegevinster ved Kalkknuseren, de har nemlig kunne reducere forbruget af vaskepulver, shampoo og kaffebønner, og alligevel opnå de normale rengøringseffekter og den gode kaffesmag.

 

Typisk vil investeringen i en Kalkknuser tjene sig hjem inden for ca. 3 år.

Kom igang allerede i dag!
Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål om Kalkknuseren.

Telefon 44 94 33 08 eller e-mail info@kalkknuser.dk.

https://kalkknuser.dk/wp-content/uploads/2020/09/RaaFilm-kort.mp4