Kalkknuser

Hus/rækkehus

KALK I GRUNDVANDET KOSTER HUSEJERE CHOKERENDE MANGE PENGE OG BELASTER TILMED MILJØET!

Det høje kalkindhold i grundvandet giver mange steder i Danmark store økonomisk- og miljømæssig udfordringer – men løsningen er overraskende nem.

Den unikke Kalkknuser monteres nemt uden værktøj på husets hovedvandrør. Nu vil lyd fra Kalkknuseren påvirke og behandle vandet i hele systemet, så kalkkrystallerne bliver nedbrudt. Herved fjernes kalkens evne til at opbygge kalkaflejringer i rør, vandhaner, wc-cisterner, varmelegemer i kaffemaskiner, elkedler, opvaskemaskiner, vaskemaskiner m.v. – man sparer unødigt EL-forbrug og forlænger maskinernes levetid. Vandet får nu karakter af at være blevet blødere, og man kan reducere forbruget af sæbe i opvaskemaskinen og vaskemaskinen (op til 40% viser beregninger). Kalkknuseren kræver ingen vedligeholdelse.

– ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men mere end 350.000 private brugere, over 100 vandværker og videnskabelig dokumentation beviser, at Kalkknuseren virker.

Kalkknuseren vil typisk tjene sig hjem på ca. 2 år.

Center for Mikroteknologi og Overfladeanalyse undersøgte kalkholdigt vands struktur før og efter behandling med Kalkknuseren. Her ses tydeligt, at kalken mister evnen til at kæde sig sammen i kalkaflejringer.

Bestil allerede i dag!

Kalkknuser 100 monteres nemt uden værktøj på hovedvandrøret og adapteren tilsluttes alm. 230 volt stik.

Kun kr. 4495,-

Vi yder betryggende 30 dags fuld fortrydelsesret – din garanti for at blive 100% tilfreds.

Bestil kalkknuser 100 til hus / rækkehus »

Peter Mols, Hellerup:

”Jeg var skeptisk, da jeg hørte om Kalkknuseren, men jeg besluttede at tage chancen, og fik installeret en. Vandet blev øjeblikkeligt blødere – jeg kunne mærke og smage forskellen. Nu kunne kalken nemt tørres af alle vegne, så jeg brugte resten af aften på at gøre rent. Min EL-kedel har gjort sig selv ren på 2 uger uden eddikesyre eller andet, og jeg sparer tilmed på rengøringsmidlerne. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er blevet så positivt overrasket. Jeg kan ikke helt forstå, hvordan det virker, men det betyder ikke så meget”

Download vores Kalkknuser AMTech100 – brochure