Kalkknuser

Hus/rækkehus

KALK I GRUNDVANDET KOSTER HUSEJERE MANGE PENGE OG BELASTER MILJØET.

Det høje kalkindhold i grundvandet giver mange steder i Danmark store økonomiske og miljømæssige udfordringer – men løsningen er overraskende nem.

AMTech Aqua Miljø behandler vand, således at kalken i vandet udfælder som det mere pulverlignende aragonit i stedet for det hårde calcit. Det betyder altså, at der fortsat er kalk i vandet, men at man slipper for at skulle bruge både kemikalier og knofedt i rengøringen. Kalken vil fremover kunne fjernes med en ren microfiberklud, eller sågar de bare hænder, hvilket resulterer i færre toiletter der løber, færre brusehoveder der kalker til, mindre kalk i omklædningsrum, lettere rens af perlatorer, mindre kalk på varmelegemer, ventiler, varmevekslere samt varmtvandsbeholdere, ligesom rørsystemet til en vis grad vil være beskyttet.

Anlægget monteres uden på hovedrøret med indgående vand efter vandmåler, og vil derfra behandle alt vand i ledningsnettet uden at tilføre eller fjerne noget fra selve vandet. Løsningen er vedligeholdelsesfri og bruger kun en meget beskeden mængde strøm. Kalkknuseren vil typisk tjene sig hjem på ca. 2 år.

Vi yder betryggende 30 dags fuld fortrydelsesret – din garanti for at blive 100% tilfreds.

Bestil kalkknuser 100 til hus / rækkehus her »

Grundejerforeninger:
Er i en forening der er blevet nysgerrige på at flere kan blive fri for kalkgener, så skriv endelig en mail til info@amtech.dk, så kan vi snakke om en eventuel test og mængderabat. Hvis i ønsker at vi kommer til en general forsamling og fortæller lidt om teknologien, så skriv gerne en mail med dato og adresse, så kommer vi glædeligt forbi! 

Udtalelse: Peter Mols, Hellerup:
”Jeg var skeptisk, da jeg hørte om Kalkknuseren, men jeg besluttede at tage chancen, og fik installeret en. Vandet blev øjeblikkeligt blødere – jeg kunne mærke og smage forskellen. Nu kunne kalken nemt tørres af alle vegne, så jeg brugte resten af aften på at gøre rent. Min EL-kedel har gjort sig selv ren på 2 uger uden eddikesyre eller andet, og jeg sparer tilmed på rengøringsmidlerne. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er blevet så positivt overrasket. Jeg kan ikke helt forstå, hvordan det virker, men det betyder ikke så meget”

Download vores Kalkknuser AMTech100 – brochure