1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Hvilke forandringer vil man opleve?

Mindre genstridigt kalk i husholdningen

Kalkknuseren hjælper med at forhindre kalkpletter på glas, fliser, armaturer og andre overflader i dit hjem, da det behandlede vand indeholder aragonit, som har en mere pulveriseret og fin karakter end det normale hårde kalksten. Kalkknuseren gør altså ikke rent for dig, men rengøringen bliver lettere, mere effektiv og vil kræve færre kemikalier.

Energieffektivitet

Ved at sørge for at du undgår kalkaflejringer i dine apparater og vandrør, kan Kalkknuseren forbedre deres energieffektivitet. For eksempel kan en vandvarmer, der er fri for kalkaflejringer, opvarme vandet hurtigere og bruge mindre energi.

Reducerer vedligeholdelsesomkostninger

Med færre kalkaflejringer i dine rør og apparater kan du forvente færre reparationer og udskiftninger, hvilket sparer dig penge på lang sigt. Ikke mindst med fjernvarme og varmepumper, hvor du undgår kalkbelægninger på den kritiske varmeveksler, der producerer varmt vand.       

Forlænger levetiden for apparater og rør

Ved at reducere kalkaflejringer i vandforsyningen hjælper Kalkknuseren med at forlænge levetiden for dine husholdningsapparater, såsom opvaskemaskiner, vaskemaskiner og vandvarmere, samt beskytter dine vandrør mod korrosion og tilstopning.

Forbedrer vandkvaliteten

En Amtech-Kalkknuser blødgør ikke vandet men det bliver mere ”levende”, og føles friskere hvilket forbedrer vandkvaliteten og gør det mere behageligt at drikke, bade og vaske tøj.

Reducerer sæbe- og rengøringsmiddelforbrug 

Vand der er behandlet med Kalkknuseren skaber et bedre skum, når det blandes med sæbe og rengøringsmidler. Dette betyder, at du kan bruge mindre sæbe og rengøringsmiddel, hvilket sparer penge og er bedre for miljøet.

Forbedrer hud- og hårfølelse

Almindeligt vand med calcit kan gøre huden tør og irriteret, og håret kedeligt og livløst. Ved at bruge en kalkknuser kan du reducere overfladespændingen, men også undgå calcit på huden hvilket resulterer i en mere behagelig fornemmelse på huden og et sundere og mere glansfuldt hår, og ofte ser man en reduktion af allergiske irritationer.

Miljøvenlig løsning

Ved at reducere forbruget af sæbe, rengøringsmidler og energi bidrager Kalkknuseren til en mere miljøvenlig livsstil og mindsker dit hjems miljøpåvirkning. Kalkknuseren bruger ikke kemi og bidrager optimalt til den grønne omstilling.