1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

DGE Miljø- og Ingeniørfirma: Vand er ikke bare vand

DGE Miljø- og Ingeniørfirma: Vand er ikke bare vand

Hvis du er interesseret i den tekniske forklaring på, hvordan Kalkknuseren virker, så har Jørgen Blandforts, DGE Miljø- og Ingeniørfirma skrevet en artikel om at vand er ikke bare er vand - det er enten orto-H2O eller para-H2O. Han udtaler "Kalkknuseren fra AMTech er ikke voodoo, men anvendelse af atomfysik."

Her forklares at når vandet er i stadiet orto-vand vil kalken i vandet udfælde som aragonit. En uddybning af hvordan man får orto-vand lyder:

"I dag er det muligt på forskellig vis at omdanne stabilt para- H2O til metastabilt orto-H2O med begrænset levetid på grund af Magnetic Memory. Der skal ændres retning på et elektronspin, og det kan man f.eks. med sinusformede energibølger frembragt som specielle lydfrekvenser, magnetfelter, elektriske felter og hvirvelbevægelse, og der findes sikkert andre metoder i naturen på vor forunderlige jord. Der er gennem mange år lavet videnskabelige udredninger om, hvor lang tid der kunne rapporteres en ”effekt” ved magnetfelter, og herudfra ses en effekttid på 0,5 til mere end 8 timer bl.a. afhængig af vandets saltindhold, og således at superrent dobbeltdestilleret vand hurtigst falder tilbage til grundformen – para-H2O (h)."

Du kan læse den fulde artikel her: Vand er ikke bare vand

I artiklen kan du bl.a. se hvordan Kalkknuseren® gør vandet mere hydrofilt. Hvilket kan ses på en Contact Angle måling, hvor der ses en forskel på 15 grader, på behandlet og ubehandlet vand.

Rent ubehandlet vand
Rent ubehandlet vand
Rent behandlet vand
Rent behandlet vand

 

 

Hvis du er endnu mere interesseret i Ortho/Paravand er der endnu flere gode artikler her: 

  • https://ing.dk/artikel/kender-du-kemiske-forskel-mellem-ensrettet-modsatrettet-vand-212525
  • https://www.nature.com/articles/s41467-018-04483-3