Kalkknuser

Verdensmål

Sådan bidrager din virksomhed til verdensmålene ved køb af en AMTech enhed.
Når du køber en AMTech enhed, træffer du et valg om at løse dine kalkproblemer uden brug af kemi, men det er ikke den eneste fordel. Faktisk vil et køb af en AMTech enhed også øge virksomhedens bidrag til verdensmålene.

6. Rent vand og sanitet

Adgang til rent vand, eller mangel på samme, er stadig et problem i store dele af verden, men også herhjemme bruger vi flere og flere ressourcer på at sikre en høj vandkvalitet.

Med en AMTech-enhed, undgår vi at bruge kemi eller tilføje salt til vandet. Dette betyder at der bruges færre ressourcer på rensningsanlæggene.

 

12. Ansvarligt forbrug og produktion

Et af menneskehedens store problemer er vores overforbrug. Dette overforbrug sker delvist fordi vi køber for meget nyt, men også fordi, at det vi køber har en kort levetid.

En AMTech enhed er, udover at være bygget til at holde i 8 år+, også med til at forlænge levetiden på dine hårde hvidevarer. En af de største årsager til kort levetid på hårde hvidevarer, er nemlig at varmelegemerne dækkes af et tykt lag kalk der forårsager kortslutning og et væsentligt overforbrug af strøm. Dette er ikke tilfældet når du bruger en AMTech enhed.

 


13. Klimaindsats

I dag bruger tandbørsten, dørtelefonen, sportsure og vores køkkengrej strøm. Det gjorde de ikke for 100 år siden. Derfor er det vigtigt, at tænke over sit energiforbrug og købe produkter, der ikke bruger unødvendigt meget strøm.

En AMTech enhed, er udover at have et effektivt energiforbrug, også med til at sikre at dine hårde hvidevarer bruger mindre energi. Når kalken ikke er et problem, så sparer dine enheder den energi de normalt brugte på at opvarme det lag af kalk, der sætter sig på varmelegemerne. Derudover bruges der ca. 10% ekstra strøm på din varmtvandsbeholder pr. mm kalk, der har sat sig på indersiden af beholderen.

 14. Livet i havet

Havet er et levende økosystem i perfekt balance, og selvom havene kan holde til meget, så har menneskene tydeligt sat sine aftryk på livet her.

Med en AMTech-enhed kan du nedsætte dit sæbeforbrug med ca. 30% og stadig få samme fine resultat, fordi vaskemaskinen ikke skal kæmpe med den genstridige kalk. På virksomhedsniveau, kan dette have stor betydning for brugen af rengøringsmidler i alle afskygninger. Noget som vil have en positiv indflydelse på vores spildevand

Læs mere om at fjerne kalk i vaskemaskinen.