Kalkknuser.dk

AMTech-løsninger til erhverv og industri

I Danmark har vi noget af det bedste drikkevand i verden, men vi må også døje med meget kalk, som koster os mange penge i rengøring og vedligehold. At fjerne kalken helt fra vandet er skidt, da kroppen har brug for kalk til at holde knogler og tænder stærke. Kalkknuseren fra AMTech behandler vandet i rørene med lavfrekvente signaler, som gør, at kalken udfælder som pulver, der ikke sætter sig fast som genstridige kalksten i rør, maskiner med videre. 

Find info om vores forskellige løsninger her:

Vi tilbyder kvit og frit at lave en testopsætning, efterfulgt af en spørgeskemaundersøgelse, der dokumenterer effekten.

  Kalkknuseren behandler vandet i rørene med signaler, som gør at kalken udfælder som pulver (aragonit), der ikke sætter sig fast som genstridige kalksten (calcit).

  ✔️ Monteres på foreningens indgående vandrør
  ✔️ Miljøvenlig løsning uden kemi
  ✔️ Sparer alle tid og kræfter på rengøring, produktionsstop mv.
  ✔️ Forlænger levetiden af maskiner

  Prisen for et anlæg vil afhænge af rørenes størrelse og forløb. Derfor vil vi skulle ringe dig op og komme forbi og inspicere for at kunne sammensætte den mest effektive løsning til jeres behov.

  Leje eller køb?

  Hos Amtech kan man vælge om man vil købe anlægget eller leje anlægget. Vi regner altid gerne begge løsninger, så I kan vælge den rigtige løsning for jer. Begge løsninger kommer med 10 års garanti, og du vil opleve nøjagtig samme god service, uanset hvilken løsning I vælger.

  Forsøg på Skee vandværk

  Læs mere om forskning og forsøg med teknologien her.

  Efter installation på Ulvshale Vandværk udtalte driftslederen:
  ”Vi har i flere år kørt med en Kalkknuser på vores ledningsnet. Tidligere var vi plaget af meget kalk i vandet, men nu kan vi konstatere, at det øjensynligt er fortid. Vi havde også problemer med tilkalkede rør og T-stykker, men nu er vores ledningsnet helt rent uden kalkaflejringer. Forbrugere har også tilkendegivet, at de nu har mindre kalkslør ved rengøring og at tilkalkning af EL-kedler m.v. er ophørt”.

    

   Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os på info@amtech.dk eller på telefon (+45) 44 94 33 08