1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

AMTech-løsninger til erhverv og industri

I Danmark har vi noget af det bedste drikkevand i verden, men vi må også døje med meget kalk, som koster os mange penge i rengøring og vedligehold. At fjerne kalken helt fra vandet er skidt, da kroppen har brug for kalk til at holde knogler og tænder stærke. Kalkknuseren fra AMTech behandler vandet i rørene med lavfrekvente signaler, som gør, at kalken udfælder som pulver, der ikke sætter sig fast som genstridige kalksten i rør, maskiner med videre. 

Find info om vores forskellige løsninger her:

Vi tilbyder kvit og frit at lave en testopsætning, efterfulgt af en spørgeskemaundersøgelse, der dokumenterer effekten.

  Kalkknuseren behandler vandet i rørene med signaler, som gør at kalken udfælder som pulver (aragonit), der ikke sætter sig fast som genstridige kalksten (calcit).

  ✔️ Monteres på foreningens indgående vandrør
  ✔️ Miljøvenlig løsning uden kemi
  ✔️ Sparer alle tid og kræfter på rengøring, produktionsstop mv.
  ✔️ Forlænger levetiden af maskiner

  Prisen for et anlæg vil afhænge af rørenes størrelse og forløb. Derfor vil vi skulle ringe dig op og komme forbi og inspicere for at kunne sammensætte den mest effektive løsning til jeres behov.

  Leje eller køb?

  Hos Amtech kan man vælge om man vil købe anlægget eller leje anlægget. Vi regner altid gerne begge løsninger, så I kan vælge den rigtige løsning for jer. Begge løsninger kommer med 10 års garanti, og du vil opleve nøjagtig samme god service, uanset hvilken løsning I vælger.

  Forsøg på Skee vandværk

  Læs mere om forskning og forsøg med teknologien her.

  Efter installation på Ulvshale Vandværk udtalte driftslederen:
  ”Vi har i flere år kørt med en Kalkknuser på vores ledningsnet. Tidligere var vi plaget af meget kalk i vandet, men nu kan vi konstatere, at det øjensynligt er fortid. Vi havde også problemer med tilkalkede rør og T-stykker, men nu er vores ledningsnet helt rent uden kalkaflejringer. Forbrugere har også tilkendegivet, at de nu har mindre kalkslør ved rengøring og at tilkalkning af EL-kedler m.v. er ophørt”.

    

   Hvorledes vil I opleve hverdagen:

   Forlænger levetiden for apparater og rør: Ved at reducere kalkaflejringer i vandforsyningen hjælper Amtech med at forlænge levetiden for dine husholdningsapparater, såsom opvaskemaskiner, vaskemaskiner og vandvarmere, samt beskytter dine vandrør mod korrosion og tilstopning.

   Forbedrer vandkvaliteten: En Amtech-Kalkknuser blødgør ikke vandet men det bliver mere ”levende”, og føles friskere hvilket forbedrer vandkvaliteten og gør det mere behageligt at drikke, bade og vaske tøj og opvask.

   Reducerer sæbe- og rengøringsmiddelforbrug:  ”AMTECH-VAND” skaber et bedre skum, når det blandes med sæbe og rengøringsmidler. Dette betyder, at du kan bruge typisk 30 % mindre sæbe og rengøringsmiddel, hvilket sparer penge og er bedre for miljøet.

   Forbedrer hud- og hårfølelse: Almindeligt vand kan gøre huden tør og irriteret, og håret kedeligt og livløst. Ved at bruge en kalkknuser kan du reducere overfladespændingen men også undgå kalksten på huden hvilket resulterer i en mere behagelig fornemmelse på huden og et sundere og mere glansfuldt hår, og ofte ser man en reduktion af allergiske irritationer

   Forhindrer kalkpletter på overflader: Amtech hjælper med at forhindre kalkpletter på glas, fliser, armaturer og andre overflader i dit hjem, hvilket gør rengøringen lettere og mere effektiv.

   Energieffektivitet: Ved at sørge for at du undgår kalkaflejringer i dine apparater og vandrør, kan Amtech forbedre deres energieffektivitet. For eksempel kan en vandvarmer, der er fri for kalkaflejringer, opvarme vandet hurtigere og bruge mindre energi.

   Reducerer vedligeholdelsesomkostninger: Med færre kalkaflejringer i dine rør og apparater kan du forvente færre reparationer og udskiftninger, hvilket sparer dig penge på lang sigt. Ikke mindst med fjernvarme og varmepumper, hvor du undgår kalkbelægninger på den kritiske varmeveksler, der producerer varmt vand       

   Miljøvenlig løsning: Ved at reducere forbruget af sæbe, rengøringsmidler og energi bidrager Amtech til en mere miljøvenlig livsstil og mindsker dit hjems miljøpåvirkning. Amtech bruger ikke kemi og bidrager optimalt til den grønne omstilling. 

    

   Har du nogle spørgsmål, så kan du kontakte os på info@amtech.dk eller på telefon (+45) 44 94 33 08