1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Kommuner & Institutioner

Mange offentlige bygninger udsættes for et hårdt slid, f.eks. skoler, svømmehaller, plejehjem etc. og samtidig er der altid krav om besparelser på vedligeholdelseskonti.

Med AMTechs løsning vil man opleve, at vedligeholdelses- og serviceudgifter reduceres, ikke mindst omkring:

  • Løbende toiletter
  • Magnetventiler
  • Brusehoveder
  • Varmevekslere Varmvandsbeholdere
  • Og de dertil knyttede mandetimer

Vores metode står specielt ud ved at vi tilbyder gratis og uforpligtende opsætning og test, så man aldrig er i tvivl om, at den ønskede effekt er opnået før fakturaen sendes. 

*Kalkknuser-enheder til vandværker, industri og boligforeninger kommer med hele 10 års garanti. 

Teknologien bag løsningen fra AMTech

Kalkknuser© og løsningen fra AMTech til kommuner og institutioner virker ved at sende impulser ind i vandrøret. Impulserne ændrer omløbsretningen af elektronerne i vandets brintatomer, hvilket får kalken i vandet til at udfælde som det mere fine og pulveragtige aragonit istedet for det hårde calcit. Se den omfattende artikel skrevet af den kendte vandværksspecialist, kemiker Jørgen Blandford her!

Her er en simplere forklaring på, hvordan teknologien bag Kalkknuser© og løsningen fra AMTech fungerer.

Et godt eksempel

IHorsens Kommune satte man AMTech op på 4 lokationer af vidt forskellig karakter. I alle 4 tilfælde fik man straks en voldsom nedgang i vedligeholdelsesomkostninger, ligesom almindelig rengøring og vedligehold blev nemmere og hurtigere. Efter testforløbet, som blev udført uden omkostninger for kommunen, udtalte de følgende: 

"Vi har afprøvet Amtech på fire forskellige bygningskatagorier: Idræts/svømmehal, ældrecenter, hjælpemiddelcentral og folkeskole. Resultater af afprøvning viser at anlæggene svarer til forventningerne ved at afsat kalk kan fjernes meget lettere end før montage af Amtech-anlæggene. Blandt andet viser forsøget at servicering af magnetventiler til bruseanlæg er reduceret, og kalk I brusehoveder kan fjernes som støv med hånden. Endvidere kan det konstateres at problemer med løbende toiletter er reduceret kraftigt."

Amtech har udviklet et koncept, der betyder, vi helt uden omkostninger sætter vore anlæg op på lokationer, udpeget af den serviceansvarlige, og efter en periode på 30 dage evalueres resultatet.

De tilfælde, hvor vi har gjort det, har vi efterfølgende afgivet et meget økonomisk attraktivt rammetilbud til kommunen.

Rammetilbuddet giver mulighed for store besparelser til vedligehold og serviceudgifter.

Løsningen er

  • Økonomisk attraktiv
  • Grøn og klimavenlig
  • Vedligeholdelsesfri

Leje eller køb

Amtech tilbyder kommuner og institutioner at de kan vælge imellem at købe eller leje et anlæg. Vi regner gerne på begge løsninger, så I kan vælge den som er den rigtige for jer.

 

Hvorledes vil I opleve hverdagen:

Forlænger levetiden for apparater og rør: Ved at reducere kalkaflejringer i vandforsyningen hjælper Amtech med at forlænge levetiden for dine husholdningsapparater, såsom opvaskemaskiner, vaskemaskiner og vandvarmere, samt beskytter dine vandrør mod korrosion og tilstopning.

Forbedrer vandkvaliteten: En Amtech-Kalkknuser blødgør ikke vandet men det bliver mere ”levende”, og føles friskere hvilket forbedrer vandkvaliteten og gør det mere behageligt at drikke, bade og vaske tøj og opvask.

Reducerer sæbe- og rengøringsmiddelforbrug:  ”AMTECH-VAND” skaber et bedre skum, når det blandes med sæbe og rengøringsmidler. Dette betyder, at du kan bruge typisk 30 % mindre sæbe og rengøringsmiddel, hvilket sparer penge og er bedre for miljøet.

Forbedrer hud- og hårfølelse: Almindeligt vand kan gøre huden tør og irriteret, og håret kedeligt og livløst. Ved at bruge en kalkknuser kan du reducere overfladespændingen men også undgå kalksten på huden hvilket resulterer i en mere behagelig fornemmelse på huden og et sundere og mere glansfuldt hår, og ofte ser man en reduktion af allergiske irritationer

Forhindrer kalkpletter på overflader: Amtech hjælper med at forhindre kalkpletter på glas, fliser, armaturer og andre overflader i dit hjem, hvilket gør rengøringen lettere og mere effektiv.

Energieffektivitet: Ved at sørge for at du undgår kalkaflejringer i dine apparater og vandrør, kan Amtech forbedre deres energieffektivitet. For eksempel kan en vandvarmer, der er fri for kalkaflejringer, opvarme vandet hurtigere og bruge mindre energi.

Reducerer vedligeholdelsesomkostninger: Med færre kalkaflejringer i dine rør og apparater kan du forvente færre reparationer og udskiftninger, hvilket sparer dig penge på lang sigt. Ikke mindst med fjernvarme og varmepumper, hvor du undgår kalkbelægninger på den kritiske varmeveksler, der producerer varmt vand       

Miljøvenlig løsning: Ved at reducere forbruget af sæbe, rengøringsmidler og energi bidrager Amtech til en mere miljøvenlig livsstil og mindsker dit hjems miljøpåvirkning. Amtech bruger ikke kemi og bidrager optimalt til den grønne omstilling. 

 

Øvrige kundeudtalelser

”Vi sparer på vedligeholdelsesudgifter og for beboerne er det nu meget nemmere at rengøre badeværelset, for nu kan man tørre kalken væk med en klud”.
- Poul Thrane, Projektleder FSB

”Gennem årene har vi sloges med kalk i vandet. Vi forsøgt alt muligt, så da jeg hørte om Kalkknuseren, havde jeg ikke fidus til det. Men det har virkelig gjort en forskel, selvom jeg stadig ikke helt forstår hvordan det virker”
- Svend Erik Munck, Ejendomsinspektør FSB

”Vi har i flere år kørt med en Kalkknuser monteret på vores ledningsnet. Tidligere var vi plaget af meget kalk i vandet, men nu kan vi konstatere, at det øjensynligt er fortid. Vi havde også problemer med tilkalkede rør og T-stykker, men nu er vores ledningsnet helt rent uden kalkaflejringer. Forbrugere har også tilkendegivet, at de nu har mindre kalkslør ved rengøring og at tilkalkning af elkedler mv. er ophørt”.
 - Jesper Højland, Driftsleder, Ulvshale Vandværk

"AMTechs teknologi holder kritiske overflader fri for kalkaflejringer i kølevandsanlægget på kompressorer. AMTechs teknologi har sågar været med til at fjerne aflejringer fra allerede tilkalkede oliekølere.
AMTechs teknologi har reduceret aflejringer af kalk og okker på dykpumpe, blot ved installation direkte i brønden der pumpes fra."
- Aalborg Portland

Vil du vide mere? 

Vi kommer meget gerne til et møde og præsenterer vores teknologi og gennemgår jeres system med henblik på at udfærdige et tilbud. Se handelsbetingelser for kommuner.

Kontakt os på info@amtech.dk eller telefon 44 94 33 08.