1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-2 hverdage pt. • Ingen kemikalier

JydskeVestkysten tester Kalkknuseren

JydskeVestkysten tester Kalkknuseren

Vi er meget glade for den 6-stjernede anmeldelse og de pæne ord fra JydskeVestkysten!

-
Kalkknuseren er blevet testet og hverken vi eller jv.dk kan få armene ned. De skriver blandt andet:
"Kalkknuseren har ikke direkte adgang til vandet, så man skal ikke bruge kemi eller købe salt til et blødgørningsanlæg. I stedet bruger kalkknuseren frekvenser, der ændrer kalkens struktur, så den opløses i vandet. Den fjerner altså ikke kalken, men ændrer kalkens struktur fra calcit til aragonit. Det betyder i praksis, at kalken ikke samler sig i de aflejringer, som man ellers kan bruge hele formiddage på at komme til livs.

Effekten mærker man hurtigt på vandet, der føles blødere, når man vasker hænder og især i håret. Man ser det også på sine maskiner i køkkenet, især kaffemaskinen har jeg kunne se og smage forskel på. Den plejer at skulle have et kalkfilter siddende, og vandet var angivet til ”meget hårdt”. Nu er det angivet til ”blødt”, og den kører uden filter.

Jeg tester mange fede gadgets og sjove dimser i løbet af et år, men spørger man min hustru, er kalkknuseren med afstand årets bedste gadget. Køkken og bad er fri for de genstridige kalkaflejringer og håret er blødere end nogensinde. Hvidevarer og køkkenmaskiner holder også længere og bruger mindre strøm, når de er fri for genstridig kalk. Så med en indkøbspris på kun 4500 kroner – en installation man selv kan klare på få minutter, er det let at regne ”investeringen” hjem."

 
*Artiklen er skrevet på uafhængig vis. Kalkknuser har ikke påvirket indholdet.