1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Vi afkalker ikke, vi omkalker.

Der er mange måder at slippe af med sine kalkproblemer. Vi mener, at en prisvenlig kemifri kalkfjerner med mulighed for test i eget hus er et godt bud 😉
Kalkknuseren monteres, uden værktøj, på det indgående rør, og behandler derfra vandet i hele huset med signaler, som gør at kalken udfælder som pulver (aragonit), der ikke sætter sig fast som de normale genstridige kalksten (calcit).
 
Det betyder, at der stadig er samme mængde kalk i vandet, men at den nu blot skaber meget færre problemer. Det er vigtigt at understrege, at Kalkknuseren ikke gør rent for dig. Den sørger blot for at kalken har en mere pulveragtig karakter, som er lettere at rengøre og ikke kræver kemikalier. Desuden får dine maskiner (hårde hvidevarer, kaffemaskine mv) meget længere levetid!
Den bruger hvad der svarer til 3 kr. i strøm om måneden - og udover det er der ingen løbende udgifter og ingen påfyldning af salte eller vedligehold.
Hvis du synes at det lyder lidt som magi, så har vi indført et helt års tilfredshedsgaranti, så man får mulighed for at prøve effekten, og sende tilbage uden omkostninger, hvis man (mod forventning) ikke er tilfreds.

Se hvad kunderne selv siger på Trustpilot!

linje
linj
Anmeldelser fra Trustpilot:
Morten:
"Vi har haft kalkknuseren i ca 3 måneder. Vi troede ikke helt på det, men hold da op - DET VIRKER! Kalken tørres nu nemt af i både badeværelse, køkkenvask og el kedel, vi bruger mindre sæbe i både vaske- og opvaskemaskine, kaffen smager bedre, vandet smager bedre og min kones eksem er stort set væk. Den er for længst tjent hjem i rengøringstimer og besparelse på sæbe. Tænk hvad sådan en lille enkelt ting kan gøre - Tak."
linje
Silja K.
"Nem og billig løsning som virker uden store anlæg. Kalkknuseren gør sit job med at knuse kalken, dvs. at den fjerner det ikke, men effekten på el-kedel, kaffemaskine, badeværelse mm er ikke at tage fejl af. Kalken tørres nemt af uden brug af kemi, og også sutter og flasker som steriliseres til baby ved damp har ikke længere kalkbelægninger."
linje
Flemming J.
"Vi satte den på røret til indgående koldt vand. Det var nemt og krævede intet værktøj. Allerede kort efter kunne vi se at kalken i den gryde, vi koger æg i, forsvandt!
Vore toilet cisterner var tidligere kalket til efter få måneder, nu næsten 1 år vi efter vi satte den op, har de virket perfekt, uden vedligehold.
Der er som kalken har mistet sin vedhængskraft, og den som måtte være, kan let fjernes med en børste. Rigtig god forbedring."
linje


Anmeldelser fra industri og erhverv
Aalborg Portland
"AMTechs teknologi holder kritiske overflader fri for kalkaflejringer i kølevandsanlægget på kompressorer. AMTechs teknologi har sågar været med til at fjerne aflejringer fra allerede tilkalkede oliekølere.
AMTechs teknologi har reduceret aflejringer af kalk og okker på dykpumpe, blot ved installation direkte i brønden der pumpes fra.

Poul Thrane, Projektleder FSB
”Vi sparer på vedligeholdelsesudgifter og for beboerne er det nu meget nemmere at rengøre badeværelset, for nu kan man tørre kalken væk med en klud”.

Svend Erik Munck, Ejendomsinspektør FSB
”Gennem årene har vi sloges med kalk i vandet. Vi forsøgt alt muligt, så da jeg hørte om Kalkknuseren, havde jeg ikke fidus til det. Men det har virkelig gjort en forskel, selvom jeg stadig ikke helt forstår hvordan det virker”

Jesper Højland, Driftsleder, Ulvshale Vandværk
”Vi har i flere år kørt med en Kalkknuser© monteret på vores ledningsnet. Tidligere var vi plaget af meget kalk i vandet, men nu kan vi konstatere, at det øjensynligt er fortid. Vi havde også problemer med tilkalkede rør og T-stykker, men nu er vores ledningsnet helt rent uden kalkaflejringer. Forbrugere har også tilkendegivet, at de nu har mindre kalkslør ved rengøring og at tilkalkning af elkedler mv. er ophørt”.

 

Korrekt installation

Kalkknuseren monteres kun korrekt på 13 cm frit rør uden samlinger. Enheden sættes på koldtvandsrøret med indgående vand lige efter vandmåleren. Hvis vandmåleren er 100% digital og uden skovlhjul indeni, så kan Kalkknuseren også monteres foran vandmåleren.
Alle former for metalrør giver optimal effekt, men vi oplever at plastikrør begrænser hvor godt signalerne kan passere. Dette inkluderer også alupexrør, da de også indeholder plastik.
Hvis man har plastikrør, så vil man blot skulle udskifte den lille del af røret, som enheden skal sidde på, og så er effekten optimal. Det bør kun koste omkring 2000 kr. hos en VVS'er.
Herunder illustreres, til venstre, en korrekt placering på et glat stykke rør, hvor enheden sidder helt tæt til røret, og til højre, en forkert placering, hvor enheden sættes oven på en samling, der gør at den ikke kan sidde helt tæt til røret. 
            
 
  

Problemer med kalk i vandet

Det høje kalkindhold i grundvandet giver husstande overalt i Danmark store økonomiske og miljømæssige udfordringer. For den almindelige husstand kommer det oftest til udtryk i tilkalkede maskiner og badeværelser.

Svagt vandtryk

Kalk i vandrør

Er der problemer med lavt tryk på bruseren eller en slatten vandstråle fra vandhanen, kan det skyldes kalk i vandrørene. Over tid kan kalk sætte sig inde i vandrør, nærmest som en hård sten, der forhindrer vandet i at løbe igennem. Udover irritationer ved svagt vandtryk i ejendommen, kan det også have økonomiske konsekvenser.

 

I artiklen fra Teknologisk institut:”Udredning om fysisk vandbehandling for løsning af kalkproblemer i vandinstallationer” Undersøgte man konsekvenserne ved kalk i vandrør. Man fandt blandt andet ud af at det koster 6 gange så meget energi, at pumpe 12 liter vand pr. minut gennem et 20 mm rør med 3 mm kalkbelægninger, som det gør med et rør uden belægninger.

Forringelse af varmeledningsevnen

I samme artikel fra Teknologisk Institut, undersøgte man også kalk i vandrørenes indflydelse på varmeledningsevnen. Resultatet var klart: Selv et tyndt lag kalk giver en betydelig forringelse af varmeledningsevnen.

Man sparer altså strøm på varmelegemer i alt fra vaskemaskine til elkoger ved at behandle sit vand, så kalken ikke sætter sig.

kalks i vandrørenes indflydelse på varmeledningsevnen