Kalkknuser.dk

Vi afkalker ikke, vi omkalker.

linje
linje
Der er mange måder at slippe af med sine kalkproblemer. Vi mener, at en prisvenlig kemifri løsning med mulighed for test i eget hus er et godt bud 😉
Kalkknuseren monteres, uden værktøj, på det indgående rør, og behandler derfra vandet i hele huset med signaler, som gør at kalken udfælder som pulver (aragonit), der ikke sætter sig fast som de normale genstridige kalksten (calcit).
 
Det betyder, at der stadig er samme mængde kalk i vandet, men at den nu blot skaber meget færre problemer. Det er vigtigt at understrege, at Kalkknuseren ikke gør rent for dig. Den sørger blot for at kalken har en mere pulveragtig karakter, som er lettere at rengøre og ikke kræver kemikalier. Desuden får dine maskiner (hårde hvidevarer, kaffemaskine mv) meget længere levetid!
Den bruger hvad der svarer til 3 kr. i strøm om måneden - og udover det er der ingen løbende udgifter og ingen påfyldning af salte eller vedligehold.
Hvis du synes at det lyder lidt som magi, så har vi indført et helt års tilfredshedsgaranti, så man får mulighed for at prøve effekten, og sende tilbage uden omkostninger, hvis man (mod forventning) ikke er tilfreds.
linje
linje
Anmeldelser fra Trustpilot:
Morten:
"Vi har haft kalkknuseren i ca 3 måneder. Vi troede ikke helt på det, men hold da op - DET VIRKER! Kalken tørres nu nemt af i både badeværelse, køkkenvask og el kedel, vi bruger mindre sæbe i både vaske- og opvaskemaskine, kaffen smager bedre, vandet smager bedre og min kones eksem er stort set væk. Den er for længst tjent hjem i rengøringstimer og besparelse på sæbe. Tænk hvad sådan en lille enkelt ting kan gøre - Tak."
linje
Silja K.
"Nem og billig løsning som virker uden store anlæg. Kalkknuseren gør sit job med at knuse kalken, dvs. at den fjerner det ikke, men effekten på el-kedel, kaffemaskine, badeværelse mm er ikke at tage fejl af. Kalken tørres nemt af uden brug af kemi, og også sutter og flasker som steriliseres til baby ved damp har ikke længere kalkbelægninger."
linje
Flemming J.
"Vi satte den på røret til indgående koldt vand. Det var nemt og krævede intet værktøj. Allerede kort efter kunne vi se at kalken i den gryde, vi koger æg i, forsvandt!
Vore toilet cisterner var tidligere kalket til efter få måneder, nu næsten 1 år vi efter vi satte den op, har de virket perfekt, uden vedligehold.
Der er som kalken har mistet sin vedhængskraft, og den som måtte være, kan let fjernes med en børste. Rigtig god forbedring."