Kalkknuser.dk

Vi afkalker ikke, vi omkalker.

linje
linje
Der er mange måder at slippe af med sine kalkproblemer. Vi mener, at en prisvenlig kemifri løsning med mulighed for test i eget hus er et godt bud 😉
Kalkknuseren monteres, uden værktøj, på det indgående rør, og behandler derfra vandet i hele huset med signaler, som gør at kalken udfælder som pulver (aragonit), der ikke sætter sig fast som de normale genstridige kalksten (calcit).
 
Det betyder, at der stadig er samme mængde kalk i vandet, men at den nu blot skaber meget færre problemer. Det er vigtigt at understrege, at Kalkknuseren ikke gør rent for dig. Den sørger blot for at kalken har en mere pulveragtig karakter, som er lettere at rengøre og ikke kræver kemikalier. Desuden får dine maskiner (hårde hvidevarer, kaffemaskine mv) meget længere levetid!
Den bruger hvad der svarer til 3 kr. i strøm om måneden - og udover det er der ingen løbende udgifter og ingen påfyldning af salte eller vedligehold.
Hvis du synes at det lyder lidt som magi, så har vi indført et helt års tilfredshedsgaranti, så man får mulighed for at prøve effekten, og sende tilbage uden omkostninger, hvis man (mod forventning) ikke er tilfreds.
linje
linje
Anmeldelser fra Trustpilot:
Morten:
"Vi har haft kalkknuseren i ca 3 måneder. Vi troede ikke helt på det, men hold da op - DET VIRKER! Kalken tørres nu nemt af i både badeværelse, køkkenvask og el kedel, vi bruger mindre sæbe i både vaske- og opvaskemaskine, kaffen smager bedre, vandet smager bedre og min kones eksem er stort set væk. Den er for længst tjent hjem i rengøringstimer og besparelse på sæbe. Tænk hvad sådan en lille enkelt ting kan gøre - Tak."
linje
Silja K.
"Nem og billig løsning som virker uden store anlæg. Kalkknuseren gør sit job med at knuse kalken, dvs. at den fjerner det ikke, men effekten på el-kedel, kaffemaskine, badeværelse mm er ikke at tage fejl af. Kalken tørres nemt af uden brug af kemi, og også sutter og flasker som steriliseres til baby ved damp har ikke længere kalkbelægninger."
linje
Flemming J.
"Vi satte den på røret til indgående koldt vand. Det var nemt og krævede intet værktøj. Allerede kort efter kunne vi se at kalken i den gryde, vi koger æg i, forsvandt!
Vore toilet cisterner var tidligere kalket til efter få måneder, nu næsten 1 år vi efter vi satte den op, har de virket perfekt, uden vedligehold.
Der er som kalken har mistet sin vedhængskraft, og den som måtte være, kan let fjernes med en børste. Rigtig god forbedring."
linje


Anmeldelser fra industri og erhverv
Aalborg Portland
"AMTechs teknologi holder kritiske overflader fri for kalkaflejringer i kølevandsanlægget på kompressorer. AMTechs teknologi har sågar været med til at fjerne aflejringer fra allerede tilkalkede oliekølere.
AMTechs teknologi har reduceret aflejringer af kalk og okker på dykpumpe, blot ved installation direkte i brønden der pumpes fra.

Poul Thrane, Projektleder FSB
”Vi sparer på vedligeholdelsesudgifter og for beboerne er det nu meget nemmere at rengøre badeværelset, for nu kan man tørre kalken væk med en klud”.

Svend Erik Munck, Ejendomsinspektør FSB
”Gennem årene har vi sloges med kalk i vandet. Vi forsøgt alt muligt, så da jeg hørte om Kalkknuseren, havde jeg ikke fidus til det. Men det har virkelig gjort en forskel, selvom jeg stadig ikke helt forstår hvordan det virker”

Jesper Højland, Driftsleder, Ulvshale Vandværk
”Vi har i flere år kørt med en Kalkknuser© monteret på vores ledningsnet. Tidligere var vi plaget af meget kalk i vandet, men nu kan vi konstatere, at det øjensynligt er fortid. Vi havde også problemer med tilkalkede rør og T-stykker, men nu er vores ledningsnet helt rent uden kalkaflejringer. Forbrugere har også tilkendegivet, at de nu har mindre kalkslør ved rengøring og at tilkalkning af elkedler mv. er ophørt”.

Korrekt installation
Kalkknuseren monteres kun korrekt på 15 cm frit rør uden samlinger. Enheden sættes på koldtvandsrøret med indgående vand lige efter vandmåleren. Hvis vandmåleren er 100% digital og uden skovlhjul indeni, så kan Kalkknuseren også monteres foran vandmåleren. Alle former for metalrør giver optimal effekt, men vi oplever at nogle plastikrør begrænser hvor godt signalerne kan passere. Hvis man har plastikrør, så vil man blot skulle udskifte den lille del af røret, som enheden skal sidde på, og så er effekten optimal. Det bør kun koste omkring 2000 kr. hos en VVS'er.
Herunder ses to placeringer, hvor Kalkknuser ikke kan placeres, da der ikke er noget glat rør.