1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Hus

Kalk i grundvandet koster husejere mange penge og belaster miljøet.

Det danske grundvand har mange steder, et højt indhold af kalk. Det kan skabe en række problemer i huset. Med Kalkknuser© kan mange af disse problemer undgås.

Køb Kalkknuser© her

Der 1 års fuld returret/tilfredshedsgaranti på Kalkknuser©. Du kan derfor prøve den fuldstændig omkostningsfrit - vi dækker således også returfragten, hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Tag den i brug og send retur indenfor et år - så får du alle pengene retur. 

Vælger du at beholde den, så er der 5 års udvidet produktgaranti på Kalkknuser©. Hvis du oplever den mindste fejl ved produktet bliver det derfor ombyttet til et nyt.

Overvejer du varmepumpe eller fjernvarme?

Varmepumper og fjernvarme har en varmeveksler eller varmebeholder, hvor den varme, der kommer, skal overføres til det varme vand i huset.

Den overflade, der overfører varmen, skal være helt ren, da bare 0,1 mm kalk vil reducere virkningen betydeligt. Amtech er i samarbejde med fjernvarmeværker og varmepumpeproducenter for at undå disse problemer, der kan løses let og billigt.

Kontakt os før du køber din varmepumpe eller bliver tilsluttet fjernvarme.
👉 Mail: info@amtech.dk
👉 TLF: (+45) 44 94 33 08

Kalk i rør og fittings

I artiklen fra Teknologisk institut:”Udredning om fysisk vandbehandling for løsning af kalkproblemer i vandinstallationer” Undersøgte man konsekvenserne ved kalk i vandrør. Man fandt blandt andet ud af at det koster 6 gange så meget energi, at pumpe 12 liter vand pr. minut gennem et 20 mm rør med 3 mm kalkbelægninger, som det gør med et rør uden belægninger. 

For den private forbruger kan kalk i vandrørene betyde en dyrere varmeregning og ringere udnyttelse af varmtvandsanlægget.

 

 

Kalk i vaskemaskinen

Kalkholdigt vand skal bruge mere sæbe for at gøre dit tøj rent. Hvilket ikke kun er dårligt for miljøet, men også for dit tøj. På lang sigt vil det højere forbrug af sæbe slide mere på tøjet.

Ydermere kan kalk i vandet, forkorte levetiden af vaskemaskinen, da tilkalkede varmelegemer kræver mere energi og i yderste konsekvens kan få maskinen til at brænde sammen. 

Kalk i toilettet

Løber toilettet eller har du brune aflejringer, kan det skyldes et højt indhold af kalk i vandet. Da toilettet konstant er udsat for vand, opstår der nemt små kalkaflejringer, hvor rust og bakterier kan sætte sig og danne brune aflejringer. Det kræver hyppig rengøring at holde bugt med kalk i toilettet og til tider rengøringsmidler, som indeholder kemikalier, der kan være skadelige for miljøet.

Køb Kalkknuser© her

 

Kalk på badeværelset

Hvide pletter på fliser, armaturer og glas kommer med et højt indhold af kalk i vandet. Det skaber primært kosmetiske problemer og kan på sigt tilstoppe brusehoved og vandhane. 

En af bivirkningerne med kalk på badeværelset, er de miljøskadelige midler, der bruges til at fjerne den genstridige kalk. Kalkfjerner mm. er ofte tilsat andre kemiske stoffer, der kan belaste miljøet.   

Kalk i opvaskemaskinen

Hvis du har hvide pletter på glas og andet service, kan det skyldes kalk i vandet. Udover den kosmetiske irritation, kan kalk i vandet medføre en dårligere opvask. Da der opstår kalkaflejringer i vanddyserne. Disse aflejringer sænker vandtrykket og medfører, at opvaskemaskinen ikke vasker optimalt.

 

 

Kalk i elkedlen og kaffemaskinen

Selv et tyndt lag kalk kan have negativ indflydelse på dine maskiners effektivitet og i værste tilfælde kan det få dem til at brænde sammen.

Teknologisk Institut har undersøgt kalks varmeledningsevne i vandrør. Resultatet var klart, et tyndt lag kalk giver en betydelig forringelse af varmeledningsevnen. På samme måde vil kalk i elkedlen og kaffemaskinen medføre en forringet evne til at opvarme vand. Det kan betyde at maskinerne skal arbejde hårdere og derfor kan brænde sammen.

 

Løsningen fra Kalkknuser©

Kalkknuser© monteres uden på hovedrøret med indgående vand efter vandmåleren, og vil derfra behandle alt vand i ledningsnettet uden at tilføre eller fjerne noget fra selve vandet. Såfremt der er en digital vandmåler uden skovlhjul, kan den påsættes før vandmåleren.

Løsningen er vedligeholdelsesfri og bruger kun en meget beskeden mængde strøm.

Kalkknuser© behandler vand, således at kalken i vandet udfælder som det mere pulverlignende aragonit i stedet for det hårde calcit. Det betyder altså, at der fortsat er kalk i vandet, men at man slipper for at skulle bruge både kemikalier og knofedt i rengøringen. Kalken vil fremover kunne fjernes med en ren microfiberklud, eller sågar de bare hænder.

En Kalkknuser hjælper kort fortalt med et kalkfrit hjem.

En simpel forklaring af, hvordan teknologien bag Kalkknuser© kan ses nedenfor:

Kundeudtalelser

”Jeg var skeptisk, da jeg hørte om Kalkknuseren, men jeg besluttede at tage chancen, og fik installeret en. Vandet blev øjeblikkeligt blødere – jeg kunne mærke og smage forskellen. Nu kunne kalken nemt tørres af alle vegne, så jeg brugte resten af aften på at gøre rent. Min EL-kedel har gjort sig selv ren på 2 uger uden eddikesyre eller andet, og jeg sparer tilmed på rengøringsmidlerne. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er blevet så positivt overrasket. Jeg kan ikke helt forstå, hvordan det virker, men det betyder ikke så meget”

Peter Mols, Hellerup

"Jeg har haft den i 11 år og vil ikke undvære den. Det virker bare, men gør ikke rent for mig. Kalken bliver som et tyndt lag, som fjernes nemt med en grøn svamp."

Kjeld F.  (Facebook Reviews)

Grundejerforeninger

Er I en forening, der er blevet nysgerrige på at flere kan blive fri for kalk gener? Så kontakt os endelig for at høre nærmere om en rabataftale, hvis der skal købes ind til flere husstande. Vi tilbyder også gerne at komme ud til en generalforsamling og præsentere vores teknologi, hvor en gratis prøveopsætning også vil kunne tilbydes, så I selv kan vurdere om det er den rette løsning for jer.  

Vi har også udviklet systemer til boligforeninger og etageejendomme. Du kan læse mere om mulighederne her: Boligforening.

Vil du vide mere? 

Hvis du ønsker at høre mere, så kontakt os endelig, så vi kan fortælle nærmere om teknologien.

Du kan kontakte os på:

  • Telefon: (+45) 44 94 33 08
  • Mail: info@kalkknuser.dk