1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

FJERNE KALK FRA BADEVÆRELSET - SÅDAN UNDGÅR DU KALK, FØR DET RAMMER BADEVÆRELSET

Når badeværelset skal gøres rent, er det næsten altid sikkert, at der vil være nogle irriterende kalkplamager, der også kalder på at blive fjernet. Badeværelset er et af de rum i boligen, hvor vi hyppigst gør brug af vand; om dette er i brusekabinen, i håndvasken eller ved toilettet, så giver det helt sig selv, at vand er en essentiel del af ethvert badeværelse. Dermed bliver badeværelset dog også sårbart over for eksempelvis kalkplamager, der kræver en masse energi og tid på at blive fjernet med jævne mellemrum. Der er dermed brug for en løsning, hvor man undgår kalk på badeværelset, allerede inden det rammer overfladerne – denne løsning vil vi i det følgende præsentere dig for.

SPAR TID OG PENGE PÅ AT AFKALKE BADEVÆRELSE

Kalk på badeværelset er og bliver et faktum, idet dette rum i boligen som bekendt har et stort forbrug af vand. Det er dog muligt at slippe for at skulle bruge både tid og penge på at afkalke badeværelse med jævne mellemrum. Vores Kalkknuser er nemlig designet til at omstrukturere den naturlige mængde kalk, der er i vores vand. Fjern kalk badeværelse bliver med en Kalkknuser gjort til en nem og hurtigt overstået proces, der kan klares med blot en klud. Det er dermed slut med at investere i kalkfjerner til badeværelset, der alligevel udelukkende symptombehandler mineralplamagerne. En kalkfjerner til badeværelse vil med andre ord ikke kunne komme til bunds med det naturlige mineral én gang for alle, som Kalkknuseren kan.

En Kalkknuser kan modsat de gængse rengøringsmidler komme mineralerne i vandet til livs uden brug af kemikalier eller syreholdige væsker. Ved montering af Kalkknuseren til hjemmets koldtvandsrør kan den med dens frekvensbehandling sørge for at mineralet i vandet bliver omstruktureret i dens sammensætning, således at dette mineral ikke længere sætter sig i aflejringer, men i stedet vil komme til udtryk som kalkstøv, der vil være nemt at fjerne igen.  

SLIP FOR AT BRUGE SKRAPPE RENGØRINGSMIDLER

Det kan måske lyde besynderligt, hvordan frekvenser kan have så stor en effekt på mineralsammensætningen i vand. Det er dog imidlertid det, der er tilfældet, og effekten af disse lyde er dokumenteret af flere omgange. Kalkknuseren er designet til at minimere forbruget af kemikalier i rengøringsprocessen af eksempelvis badeværelset og dermed gøre det nemmere for forbrugeren at komme til bunds med den naturlige mængde af kalk, der kan sætte sig på overflader. I stedet for at bruge diverse rengøringsmidler, der med tiden kan skade overflader på eksempelvis armaturer og køkkenmaskiner, ja, så kan Kalkknuseren være med til at vedligeholde din boligs overflader og bevare dine køkkenmaskiners optimale effekt.

Investeringen af en Kalkknuser er for dig, der ønsker at minimere dit forbrug af kemiske rengøringsmidler til afkalkning af badeværelse – både for din egen og miljøets skyld. Du kan nemt selv montere Kalkknuseren til hjemmets koldtvandsrør med indgående vand og spare dig selv for investeringen af rengøringsmidler designet til rengøring kalk badeværelse. Kalkknuseren bruger en minimal mængde af strøm svarende til 7 kWh om året til at sende sine lydfrekvenser ud. Der er dermed en masse tid sparet ved at investere i denne effektive løsning, der én gang for alle kan komme kalken i vandet til livs.