1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Fjerne kalk fra fliser - Sådan undgår du kalk før det rammer dine fliser

Har du et flisegulv, der med jævne mellemrum trænger til en kærlig hånd grundet kalkaflejringer? Så er du bestemt ikke den eneste. Ved rengøring af flisegulv med vand, kan der nemt komme til at sætte sig små kalkplamager på overfladen af fliserne såvel som i fugerne omkring. At fjerne kalk fra fliser er ikke nogen nem opgave, og det er desuden en proces, der konstant bør gentages, såfremt man ønsker at komme til bunds med de hårdføre aflejringer, der hurtigt kan komme til at sætte sig. Det kan være en frustrerende oplevelse gang på gang at måtte gøre brug af hårde kemikalier eller eddike syre på eksempelvis badeværelsesgulvet for at slippe af med de grimme plamager. I stedet for at gentage denne proces, kan du overveje at investere i en Kalkknuser, der hjælper dig med at undgå mineralplamager, allerede inden det rammer dine flisegulve.

Kan kalk fjernes uden rengøringsmidler?

Fjernelse af kalk på fliser er bestemt ikke nogen nem opgave, når det skal gøres med diverse rengøringsmidler på jævnlig basis. Men hvordan fjerner man kalk fra fliser uden disse rengøringsmidler? Faktisk kan rengøringsprocessen gøres både nem og overskuelig, allerede inden vandet i din bolig strømmer ud af diverse vandhaner. Den førnævnte Kalkknuser er designet specielt til at kunne ændre i mineralstrukturen, der befinder sig i vandet. Kalk er nemlig en helt naturlig del af det vand, vi til dagligt drikker, bruger til madlavning såvel som til rengøring. Dette mineral kan dermed ikke som sådan tages ud af vandet, men kan i stedet ændres, således at den ikke længere sætter sig som irriterende og hårdføre kalksten rundt omkring på dine fliser.

Vores Kalkknuser gør rengøringen til en overskuelig opgave

At fjerne kalk fra fuger omkring fliserne er bestemt ikke en sjov opgave, men med en Kalkknuser tilknyttet dit vandrør i din bolig, vil dette naturlige mineral fremover ikke længere sætte sig i plamager. Kalkknuseren er nemlig designet til at sende ultralyde igennem vandrøret, som er med til at ændre i den kemiske struktur i mineralet. Kalket i vandet forbliver dermed ikke det, vi kender som calcit efter disse ultralydes påvirkning i vandet. I stedet vil det blive omdannet til en struktur kaldet aragonit, der tager form som kalkstøv blot ved hjælp af ultralyde. Dette pulver vil ikke kunne sætte sig i plamager på samme måde som calcit kan. Calcit er med andre ord det, vi kender som kalksten.

Med en Kalkknuser kan fjern kalk på fliser blive til en nem og overskuelig opgave, idet der i sådanne tilfælde ikke vil være brug for diverse rengøringsmidler men blot en klud til at tørre overfladen af med. Kalkknuseren er en løsning, der ikke involverer diverse kemikalier, men en løsning, der udelukkende gør brug af de førnævnte ultralyde. Det er blevet bevist både i de private hjem såvel som på vandværker, at denne metode har været effektiv mod kalkaflejringer, der både kan hæmme armaturer i at virke optimalt, såvel som at sætte sig på overflader rundt omkring i boligen.