1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

OVERVEJER DU BRUG AF EDDIKE TIL AT FJERNE KALK? SÅDAN UNDGÅR DU KALK FØR DET RAMMER

Vi er rigtig mange, der med jævne mellemrum døjer med fjernelsen af kalk forskellige steder i boligen, og særligt de steder, hvor der er et stort forbrug af vand. Vand indeholder kalk, som er et naturligt mineral, som vi alle i et vidst omfang har brug for. Kalket fra vandet kan ses som et nærende mineral, når det bruges i eksempelvis madlavning, til rengøring af fødevarer, såvel som når vi drikker et glas vand fra hanen. Kalk er dermed et vigtigt mineral, som vi ikke bør begrænse vores adgang til. Det er dog under alle omstændigheder stadig vældigt irriterende at skulle døje med at fjerne kalk fra køkkenmaskiner, badeværelse og toiletter. I stedet for at fjerne disse irriterende aflejringer med stærk eddikesyre, vil man på en smartere og helt kemikaliefri måde kunne komme dette mineral til livs, inden den når at sætte sig på bruserhovedet på badeværelset eller i din elkedel i køkkenet. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan gøre netop dette.

GÆNGSE RENGØRINGSMIDLER ER IKKE ALTID VEJEN FREM

Vi har efterhånden set et hav af reklamer på fjernsynet og på vores nyhedsfeeds på de sociale medier, hvordan rensning af fliser med eddikesyre er en nem løsning, eller hvordan rengøring af brusekabine med eddike afkalkning er en overskuelig opgave. Videoer af folk, der kan fjerne kalk med eddike, er blevet populære, idet det næsten ligner magi, hvordan de kommer kalken til livs. Realiteten er dog en anden, idet eddike mod kalk er et hårdt og syreholdigt produkt for dine armaturer, overflader etc. Syren nedbryder ganske rigtigt irriterende mineralaflejringer, men kan også være med til at skade overfladen på eksempelvis fliser, håndvaske, toiletcisterner etc. I stedet for at gøre brug af hårde kemikalier, kan man med fordel ty til andre midler, der forlænger holdbarheden af dine overflader såvel som køkkenmaskiner. Med en Kalkknuser vil du ikke længere være nødsaget til at gøre brug af eddike til fjernelse af kalk men i stedet komme kalken til livs allerede inden, den når at sætte sig som irriterende aflejringer.

UNDGÅ AT BRUGE EDDIKE MOD KALK MED EN KALKKNUSER

En Kalkknuser er apparatet for dig, der ikke længere gider at døje med hård eddikesyre til et toilets mineralaflejringer såvel som rensning af fliser med eddikesyre. De syreholdige væsker kan, som nævnt, være hårde for dine overflader, og det vil desuden være en jævnlig proces, der skal gentages. Fjern kalk med eddike forhindrer således ikke i, at der for fremtiden vil være nye kalkaflejringer, men symptombehandler blot de områder af boligen, hvor kalken har sat sig. Afkalk med eddike er ganske vidst en løsning, der fjerner mineralet - men desværre ikke i lang tid ad gangen.

Med en Kalkknuser, der nemt kan monteres til dit vandrør, vil kalken i vandet i stedet blive opløst til blot at være et pulver, der nemt kan tørres af fra de overflader, hvor der hyppigt bliver brugt vand til eksempelvis rengøring. Kalkknuseren kan med dens jævnlige lydfrekvenser igennem dit vandrør være med til at omdanne mineralet i vandet til blot et pulver fremfor de genstridige kalksten, vi kender fra kalkaflejringerne. Dermed kan du altså komme kalken til livs, allerede inden vandet kommer ud af din vandhane og er ikke tvunget til at benytte eddike som kalkfjerner.