1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Har du brug for hjælp til afkalkning af kaffemaskine? Så læs med her

De fleste af os kender det. Vi har næsten lige afkalket vores kaffemaskine derhjemme, og kort tid efter begynder de første synlige kalkpletter allerede at vise sig igen. Det er et problem, som de fleste danskere oplever, og det gælder ikke kun på kaffemaskinen, men også mange andre steder i hjemmet. Hvor meget kalk, der findes i dit vand, kommer meget an på, hvor henne i landet du bor. Men i det danske land findes der mange områder, hvor indholdet af kalk i vandet er meget højt, og det er noget, som kan mærkes og ses i boligerne. Det går blandt andet ud over din kaffemaskine, som bliver stoppet til med kalk, når vandet tørrer ind i den, og det ses tydeligt som de pletter, der er er svære at fjerne igen.

For at undgå disse kalkpletter, kræver det, at din kaffemaskine ofte bliver afkalket. Er du også blevet træt af at bruge tid på at afkalke derhjemme, så kan du med fordel vælge at læse med her, hvor vi vil uddybe, hvad kalken gør ved dit vand, og hvordan du kan få en mere permanent løsning på problemet, så du ikke længere skal bruge en masse tid på rengøringen af din kaffemaskine.

Slip for brug af unødvendige kemikalier, når du afkalker din kaffemaskine

Når du normalt skal finde det nemmeste afkalkning til kaffemaskine, vil du måske være vant til at bruge citronsyre eller eddike, som også fungerer rigtig godt til at fjerne kalk. Det er dette, de fleste er vant til at bruge, når der skal afkalkes, men selvom metoden fungerer godt mod de synlige kalkaflejringer, har det desværre ofte en negativ effekt på vores miljø. Mange af disse skrappe rengøringsmidler er nemlig også fyldt med syreholdige kemikalier, som er hårde mod miljøet.

Men hvad kan du så gøre for at bekæmpe kalken, hvis ikke du skal bruge kemikalier? Vi har en løsning, som ikke kun er fri for kemikalier, men som også vil give dig et mere holdbart resultat, der hver eneste dag sørger for, at du ikke behøver at gå og holde øje med, hvornår det igen er tid til kaffemaskine afkalkning. Løsningen er den effektive Kalkknuser, som vil komme til at spare dig den tid, du normalt ville have brugt på afkalkningen.  

 

En mere miljøvenlig afkalkning af kaffemaskine

De fleste af os er godt klar over, at de syreholdige væsker og mange andre rengøringsmidler indeholder en stor mængde af de stoffer, der ikke kun kan virke skadelige for vores miljø, men også for vores egen sundhed. Alligevel er det dem, som de fleste hiver frem derhjemme, når der skal gøres rent , eller når det igen er tid til afkalkning af espressomaskine. Det fungerer, men hurtigt kan man glemme de konsekvenser, som brugen af disse rengøringsmidler potentielt kan have. Men hvordan er det så, at en Kalkknuser kan hjælpe mod kalken, hvis den ikke gør brug af de kemikalier, som vi ellers er vant til at skulle bruge?

En Kalkknuser er et lille og simpelt apparat, der kan gøre en stor forskel for dig, der har meget kalk i dit vand og døjer med kalkplamager i din kaffemaskine. Men vores Kalkknuser vil ikke gå ind og fjerne kalken fra dit vand, som ellers kan virke som det rigtige at gøre. I stedet sker der det, at den vil påvirke kalken ved hjælp af særlige lydbølger, som vil medføre, at kalken skifter form i vandet. På denne måde sikrer apparatet, at den kalk, der normalt vil kaldes for kalksten, nu fremstår som det fineste kalkpulver. I virkeligheden gør det nemlig ikke noget, at der er dette naturlige indhold af kalk i dit vand, hvis altså blot det har den rigtige form, der ikke sætter sig fast til din kaffemaskine.

 

Sådan løser vores Kalkknuser dine kalkproblemer

For at vores Kalkknuser kan påvirke dit vand, skal den monteres fast til et vandrør derhjemme. Monteringen af apparatet er ganske simpel og kan hurtigt klares alene. Når apparatet er sat fast til vandrøret, vil det igennem vandet udsende de lydfrekvenser, der tidligere blev nævnt, og med disse vil kalken i vandet bliver slået i stykker. Du vil altså stadig have kalk i dit vand, men som kalkpulver vil det nu ikke længere sætte sig fast i din kaffemaskine og give de aflejringer, som du normalt har skulle fjerne ved hjælp af rengøringsmidler.

På denne måde slipper du af med de frustrerende kalkplamager, der kan give mange irritationer derhjemme, og samtidig får du lov til at beholde kalken i dit vand, som altså er godt og nødvendigt for vores krop få. Med vores Kalkknuser bliver det pludselig noget lettere og hurtigere at komme af med kalkaflejringerne i din kaffemaskine, og du behøver ikke længere at skulle bruge skrappe rengøringsmidler.