1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Har du brug for tips til afkalkning af opvaskemaskine? Så læs med her

Har du en opvaskemaskine derhjemme, har du sikkert bemærket, at der ligesom i dine andre hvidevarer derhjemme hurtigt kan komme til at sidde kalk fast til den. Det sker både i din kaffemaskine, din vaskemaskine, din elkedel og altså også din opvaskemaskine, som bruger store mængder af vand, hver gang du har den tændt. Er I flere i hjemmet, og har I derfor ofte jeres opvaskemaskine i gang, går der altså ikke lang tid, før du vil opleve kalk i opvaskemaskinen. De genstridige kalkplamager, som du sikkert allerede har bidt mærke i flere steder i dit hjem, opstår som følge af det høje kalkindhold, som vi her i Danmark har i vores vand. Det kan virke besværligt at slippe af med, og det er en ting, som de færreste af os nyder at bruge tid på. Heldigvis er der hjælp at hente. I dette indlæg vil vi nemlig præsentere en holdbar løsning for dig, som kan stoppe ophobningen af kalk i opvaskemaskinen, så du aldrig behøver at tænke på dette igen.

Hvad sker der, når kalken sætter sig fast på opvaskemaskinen?

Som forklaret ovenfor, har vi i Danmark særligt meget kalk i vores vand, og der er derfor ikke noget at sige til, at kalken både kan ses og mærkes i vores hjem. Når der er løbet meget vand gennem din opvaskemaskine, vil kalken med tiden sætte sig fast og hobe sig op. Det sker ikke kun inde i opvaskemaskinen, men altså også i de rør, der skal føre vandet til opvaskemaskinen. Kalken, som hober sig op i rørene, vil pludselig forhindre vandet i at løbe ukompliceret igennem rørene, eftersom det skaber en form for blokade, der gør, at der er mindre plads i røret til det vand, som skal igennem. På denne måde kræver det derfor også ekstra meget energi at få vandet frem til din opvaskemaskine, når det skal løbe igennem de smalle rør.

Men det er ikke kun opvaskemaskinen og dens energiniveau, som vil blive påvirket negativt. Når ophobningen af kalken sker, vil din opvaskemaskine nemlig også have svært ved at rengøre dit service, og det kalkholdige vand vil sætte sig fast på servicen som hvide belægninger og pletter. Mange giver ofte servicen en ekstra tur i opvaskemaskinen i håbet om at fjerne pletterne, men det forværrer kun problemet og giver endnu flere plamager, som kan være besværlige at slippe af med igen. 

 

Vi har en holdbar løsning til dig

Kalk i opvaskemaskinen er frustrerende, og det gælder især, når det også kan ses på ens service, som pludselig ikke ser så rent ud længere. Afkalkning af opvaskemaskinen er derfor også vigtig, og det vil vi hjælpe dig med. Der findes efterhånden mange tips og råd til, hvordan du nemmest kan fjerne kalk fra din opvaskemaskine, og du har måske allerede haft gang i flere afkalkningsprojekter derhjemme. Der findes flere løsninger, som hjælper med at fjerne den kalk, som har hobet sig op, men som ikke forhindrer det i at ske igen. Heldigvis har vi en mere holdbar løsning, som ikke blot vil spare dig en masse tid, men som potentielt kan spare dig penge, og det kan du gøre med en Kalkknuser.

Med vores Kalkknuser får du en simpel og effektiv løsning i ét apparat, som vil hjælpe dig af med dine kalkproblemer og samtidig forhindre dem i at vende tilbage. På denne måde slipper du for selv at skulle i gang med at arbejde, hver eneste gang at problemet opstår.

  

Sådan virker en Kalkknuser

Når du normalt har skulle fjerne kalk i opvaskemaskinen, har du som mange andre garanteret haft fat i nogle af de stærke kemikalier, som findes i de fleste afkalkningsrensere. Med vores Kalkknuser vil du heldigvis kunne skåne både dig selv og miljøet for dette. Med en Kalkknuser får du nemlig et simpelt apparat, som vil omdanne kalken i dit vand fra de grove kalksten, du normalt kender, til fint kalkpulver. Apparatet fjerner altså ikke kalken i vandet, men omdanner det derimod til et finere form for pulver, som gør, at kalken med vandet ukompliceret kan løbe igennem rørene uden at sætte sig fast og danne de ophobende kalkplamager.

Vores Kalkknuser vil blive monteret fast til et vandrør i dit hjem, og herfra vil den udsende nogle særlige ultralydsfrekvenser, som går ind og påvirker kalken i vandet ved at knuse den, således at den ikke længere består af de store kalksten, som er dem, der skaber problemet. Når kalken i dit vand er blevet knust og omdannet til pulver, vil du opleve, at det nemt kommer igennem rørene til din opvaskemaskine, og opvaskemaskinen vil ikke længere skulle bruge en unødvendig stor mængde energi på dette. Samtidig vil kalken ikke sætte sig fast på servicen i din opvaskemaskine, og du kan derfor også vinke farvel til de hvide plamager og belægninger.

  

Derfor omdanner vi kalken frem for at fjerne den

Når vi skal have gang i afkalkningen derhjemme, er mange af os vant til at tænke, at vi skal have fjernet kalken helt fra vores vand. Du sidder måske også og undrer dig over, hvorfor vi med vores Kalkknuser mon ikke blot fjerner kalken, når nu det er den, der er hele problemet. Men faktisk er det store problem ikke, at kalken er i vores vand, men derimod den opbygning, som kalkpartiklerne har. Vi mener derfor, at det unødvendigt og ikke mindst spild af ressourcer at finde på komplicerede løsninger, som kan fjerne kalken fra vandet, når det faktisk at muligt at lade kalken blive i vandet, uden at den gør skade.

Med den effektive Kalkknuser vil du ikke kun opleve det på din opvaskemaskine, men altså også en masse andre steder i din bolig, at kalken pludselig vil stoppe med at sætte sig forskellige steder og danne de irriterende plamager og blokader. Det er en holdbar løsning, som vil spare dig for en masse tid, som du ikke længere behøver at sætte af til afkalkning af diverse hvidevarer i dit hjem.