1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Har du overvejet et kalkfjerner anlæg? Så læs med her

I Danmark hører vi ofte om, hvordan mange er plagede af kalk i deres hjem. Det skyldes, at vi i vores vand ser et ekstremt højt indhold af kalk, som for mange af beboerne i landet skaber problemer. Det meget høje niveau af kalk samt kalkpartiklernes opbygning gør nemlig, at det blandt andet sætter sig fast til vores vandrør i boligerne, og når dette sker, vil vandet ikke længere kunne flyde igennem rørene på samme måde, som det ellers plejer. Vandet skal pludselig igennem et noget smallere rør, som er fyldt med kalkophobninger, og med tiden bliver disse kun større og større.

Det er et vedvarende problem, som de fleste kan nikke genkendende til, og det skaber frustrationer derhjemme, når kalken begynder at sætte sig fast på elkedlen, brusehovedet, vaskemaskinen og meget andet, som har kontakt til det kalkholdige vand. Med et kalkfjerner anlæg er der stor hjælp at hente, og i dette blogindlæg vil vi komme nærmere ind på, hvordan dette vil kunne løse de problemer, du oplever med kalken.

  

Sådan påvirker kalken dit hjem

Vores kroppe har brug for kalk, og det kan vi blandt andet få noget af gennem det vand, vi drikker derhjemme. Vi ved, at det er sundt for os, men for mange er kalk også et stort irritationsmoment i hjemmet. Flere steder i Danmark er niveauet af kalken i vandet så højt, at det påvirker vores hvidevarer og køkkenmaskiner, og vi er derfor nødt til at huske på afkalkningen - og gerne ofte. Det er noget, der tager meget tid, da der ofte er flere steder i hjemmet, hvor vi er nødt til at gøre det. Og det er tid, som de fleste af os med stor garanti hellere vil kunne bruge på noget andet.

Kalk, der som nævnt tidligere sætter sig fast i vores vandrør, påvirker desuden også energiniveauet, da der naturligvis skal bruges mere energi på få vandet til at strømme igennem et mindre rør. Pludselig skal du altså ikke kun tænke på at bruge tiden på at afkalke derhjemme, men du kan nu også risikere at få et højere elforbrug, end hvad du er vant til. Når alt dette sker, begynder flere og flere at lede efter nogle mere permanente løsninger, der kan hjælpe med at fjerne kalken fra deres hjem, og her kan et kalkfjerner anlæg komme i overvejelserne.

 

En simpel og holdbar løsning

Du vil kunne finde forskellige løsningsforslag til, hvordan du skaffer dig af med kalken i dit hjem. Ofte indebærer det noget eddike, citronsyre eller andre former for stærke kemikalier, som kan fjerne genstridige kalkaflejringer. Men her fjerner du altså kun den del, som du kan se med øjet, og det løser kun problemet på kort sigt. Skal du derimod finde en holdbar løsning, som ikke kun fjerner problemet lige nu og her, så skal der andre metoder til, og det er netop her, at vi kan hjælpe dig med vores Kalkknuser.

Hos os går tanken nemlig ikke ud på at fjerne kalken fra vores vand, men i stedet bruger vi en metode, der hjælper med at opløse eller knuse kalken til mindre pulver eller støv, så det blot vil strømme med vandet frem for at sætte sig fast på rørene i vores boliger. At skulle fjerne kalken fuldstændig fra dit vand med et decideret kalk fjerner anlæg, er nemlig noget, der ikke kun vil kræve mange flere ressourcer, men som også vil koste en del mere. Og faktisk gør det ikke noget, at kalken er til stede i vores vand. Den skal blot omdannes, så den ikke længere vil kunne sætte sig fast som irriterende belægninger, og så du slipper for at skulle have de stærke rengøringsmidler frem for at fjerne de grimme kalkpletter, som sætter sig rundt omkring i dit hjem.

  

Derfor bør du overveje vores Kalkknuser

Vand, som har et højt indhold af kalk, føles mere hårdt mod huden, når du mærker på det. Men når du opløser kalken i vandet fra kalksten til en form for kalkpulver, så vil vandet pludselig blive blødt. Du kan derfor også kalde vores Kalkknuser for et vand blødgørningsanlæg eller blot et kalkanlæg. Når du vælger vores Kalkknuser, så får du et effektivt apparat, der hjælper dig med at fjerne det egentlige problem i stedet for kalken i dit vand, og det vil du altså ikke kun kunne se, men også mærke på din egen hud, når du eksempelvis tager bad eller vasker dine hænder. Du vil med stor sandsynlighed også kunne smage en forskel på vandet, når det bliver blødgjort på denne måde.

Og hvordan sker det så, tænker du måske? Det hele foregår ved hjælp af nogle frekvenser, som går ind og ændrer på de kalkpartikler, der normalt kan beskrives som en form for kalksten. Når disse frekvenser ændrer på kalkpartiklerne i dit vand, vil det blive lavet om til kalkstøv, og her gør det ikke længere noget, at det befinder sig i vandet. Når kalken er blevet til kalkstøv, vil du ikke længere opleve, at det sidder fast i dine vandrør og på andre overflader, og den smule, der måske vil sætte sig med vandet, vil du nemt kunne fjerne med en klud uden rengøringsmidler.

 

Montering af en Kalkknuser

Vores Kalkknuser fungerer både som kalk anlæg til hus, lejlighed og andre boliger. Monteringen af apparatet er utrolig simpelt og kræver ikke meget tid, og det er derfor noget, du uden problemer selv vil kunne gøre. Den monteres nemt fast på et vandrør i dit hjem, så den effektivt kan sende frekvenserne ud i dit vand og på denne måde omdanne kalken til det kalkstøv, der tidligere blev beskrevet. Når din Kalkknuser er blevet monteret, skal du ikke gøre mere selv, og du slipper nu for at skulle bruge dine weekender på at fjerne kalk fra overfladerne i dit hjem.