1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Leder du efter en løsning mod kalk på glas? Så læs med her

Åbner du også ofte din opvaskemaskine og får øje på dine glas, som pludselig har fået en hvid belægning, der sidder rundt i kanterne? Kalk på glas er for mange en af de store frustrationer derhjemme. Det gælder især, når der ved spisebordet skal dækkes op til gæsterne, og alle glassene pludselig mangler den glans, der normalt giver borddækningen noget helt særligt. Med den hvide belægning ser glasset ikke længere rent ud, og det virker ikke specielt indbydende at skulle drikke af. Oplever du også jævnligt kalk på dine glas, er det dog helt naturligt, og med det høje indhold af kalk, som vi i mange områder i Danmark kan se, er det noget, som mange danskere kan nikke genkendende til. Ikke desto mindre er det utrolig frustrerende, og derfor vil vi her fortælle dig mere om en løsning til, hvordan du effektivt kan fjerne kalk fra glas.

Hvorfor får vi de hvide belægninger på vores glas?

Den hvide belægning, som du måske har set på dine glas, kommer fra kalken, der findes i store mængder i vores vand. Bliver dine glas vasket rene i en opvaskemaskine, vil de helt naturligt være i kontakt med meget vand, og det er her, at problemet ofte opstår. Vandet, der strømmer til din opvaskemaskine, har nemlig et indhold af kalk, der også bliver omtalt som kalksten. Når dette vand skyller hen over dine glas og får lov til at tørre ind i glassene, er der en stor chance for, at kalkstenene i vandet vil sætte sig fast på glassene, og det er netop dette, der giver de frustrerende belægninger, som ikke er specielt pæne at se på. Når disse belægninger opstår, har mange tendens til at lade glassene få en tur mere i opvaskemaskinen, i håbet om at få fjernet belægningerne, men desværre er de genstridige pletter ikke så lette at komme af med, som det ellers kan se ud til, og med tiden kan de grimme mærker endda blive større og større, hvis ikke de fjernes korrekt. 

Er der meget kalk i vandet i det område, som du bor i, så vil der helt naturligt også være en større risiko for, at du vil opleve kalk på glas i opvaskemaskine – også selvom du måske er god til at huske på salt og afspændingsmiddel til maskinen. Men hvordan mener vi så, at du på bedste vis kan fjerne kalk fra glas? 

 

Få de skinnende rene glas tilbage med en Kalkknuser

Leder du efter en effektiv løsning mod dine kalkproblemer, der vil give dig synlige resultater, og som heller ikke kræver for meget tid og energi, så er du landet det helt rigtige sted. Med vores Kalkknuser får du nemlig alt dette opfyldt. Hvor henne problemet egentlig findes ,er der brugt meget tid på at undersøge, og i vores søgen efter det egentlige problem, kunne det ses, at problemet ligger i den form, som kalken har. Med andre ord er problemet altså ikke, at der findes kalk i vores vand, men at kalken ses som kalksten, der binder sig til mange af overfladerne i vores hjem. Når kalken binder sig til overfladerne, vil det give de belægninger, som du kan se på mange glas. Det er vigtigt at understrege, at en Kalkknuser derfor ikke er en kalkfjerner, og kalken vil dermed ikke forsvinde fra dit vand. I stedet får du en løsning mod det egentlige problem. Vores Kalkknuser er nemlig udviklet til at kunne knuse kalkstenene i vandet, og når apparatet gør dette, vil kalken bliver pulveriseret, så det i stedet for kalksten bliver til kalkstøv. Kalkstøvet vil ikke sidde fast på dine glas, som kalkstenene gør, og dermed slipper du af med de hvide belægninger.

 

Vores Kalkknuser giver hurtige resultater, der holder ved

Med vores Kalkknuser slipper du for den evige irritation ved at hive et glas frem fra skabet eller opvaskemaskinen med grimme kalkaflejringer, og du skal dermed heller ikke bekymre dig for, om der mon er belægning på glassene, når du skal dække bord til dine gæster. Vores lille apparat skal blot monteres fast til et vandrør i din bolig, hvorefter det vil udsende nogle ultralyde ud til vandet i vandrøret, som påvirker kalken i vandet. Det er med disse ultralyde, at kalken bliver knust og laves om til kalkstøv, der nu ikke længere vil give belægninger på glassene. Kalken strømmer blot ud med vandet som det fineste kalkstøv, der nemt kan tørres af alle overflader med en klud, og du behøver ingen rengøringsmidler til dette. Vores Kalkknuser bruger ingen kemikalier, men kun ultralyde, der ændrer på kalken i dit vand. Med vores løsning er du derfor også fri for at skulle skrubbe og skure dine glas med kraftige kemikalier, når belægningerne begynder at dukke op.