1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Ønsker du at afkalke cisterne på toilettet? Overvej dette

Med tiden kan der komme grimme mineralaflejringer i toiletcisternen. Dette sker på baggrund af den kontinuerlige mængde af vand, der strømmer de samme steder i toilettet. På denne måde opstår der hurtigt grundlag for kalkbelægninger, der kan være svære at fjerne igen. Ikke desto mindre må man være omhyggelig med at fjerne disse belægninger, idet de hurtigt kan komme til at sætte sig som fast inventar i cisternen. At afkalke en cisterne kan hurtigt ende med at blive en længerevarende proces, der kræver syreholdige kemikalier og ikke mindst en god portion tålmodighed. De syreholdige produkter skal nemlig som oftest have lov til at sidde over længere tid på de steder, hvor kalkplamagerne har taget form. I stedet for at bruge en eftermiddag på at skrubbe toilettet rent for mineralbelægninger, vil vi foreslå at benytte en Kalkknuser, der for fremtiden kan komme til bunds med kalken i vandet.

Kalk i toilet er et stort problem for mange

Har du også problemer med ophobning af kalk i dit toilet derhjemme, så er du altså langt fra den eneste. Det er nemlig en frustrerende ting, som rigtig mange har problemer med, og det kan give store udfordringer. Hvorfor så mange oplever ophobning af kalk i deres hjem, skyldes især, at mængden af kalkmineralet er meget stor herhjemme. Vores vand indeholder særligt meget kalk, hvis man sammenligner med mange andre lande, og det er noget, som har udfordrende konsekvenser.  

Når først kalken begynder at sætte sig, vil det være tydeligt at se. Det kan blandt andet ske i toilettet, som vil få de tydelige kalkplamager, der eksempelvis kan ses i cisternen på toilettet, når problemet begynder at opstå. Og i en travl hverdag, hvor der er meget at se til, kan det for mange være svært at sætte tid af til afkalkning, som godt kan være et tidskrævende job. Det er dog utrolig vigtigt, at man husker at prioritere det, når der skal gøres rent derhjemme. Hvis kalken får lov til at blive siddende, vil den nemlig blive vanskeligere og vanskeligere at få væk. Det er derfor vigtigt at have en god løsning til afkalkning af toilet, så der ikke begynder at komme permanente aflejringer i cisternen.

  

Hvorfor opstår der kalkaflejringer i toilettet?

I vores undergrund findes alt det vand, som vi kalder for grundvandet. Grundvandet er også det, vi får ind i vores boliger, og det er derfor også det, der kommer ud som vores drikkevand. I dette vand er der et helt naturligt indhold af calcium, som er det mineral, der er med til at give frustrationer for mange danskere i landet, når det sætter sig fast til blandt andet toilettet. Og hvordan er det så lige, at kalken ikke blot skylles ud med vandet, men faktisk bliver siddende? Det vil vi forsøge at forklare så simpelt som muligt.

Når der er meget kalk i vores vand, vil vi kalde det for hårdt vand. Det kan måske lyde som en underlig beskrivelse af vandet, men hårdhedsgraden handler altså om den mængde af kalk, der findes i vandet. Kigger vi på det vand, som vi drikker, tænker vi ikke nødvendigvis over denne store mængde kalk, som vi jo ikke kan se med øjet, men kalken vil kunne beskrives som større kalksten, og det er kalkstenene, som vil sidde fast til mange af vores overflader. Mange steder i vores hjem har vi flere gange dagligt vand rindende, og det gælder blandt andet vores toilet, som derfor også et af de steder, hvor kalken kan ses. For når vandet løber gennem toilettet, vil kalken i vandet blive udfældet som kalksten, og disse kalksten vil ikke forsvinde, men vil derimod klæbe sig fast. På denne måde opstår de grimme kalkaflejringer.

 

Sådan gør du rengøringen mere effektiv

At der kommer kalk i en toilet cisterne, er en naturlig konsekvens af den mængde kalk, der er i det danske brugsvand. Når vand får lov til at strømme de samme steder over længere tid, er der en risiko for, at der som følge af dette vil sætte sig grimme belægninger, som man er nødsaget til at fjerne igen. Får belægningerne lov til at sidde, kan de vokse sig større og blive mere genstridige end før. Derudover er det rent udseendemæssigt ikke pænt med gullige plamager i toiletcisternen. Under alle omstændigheder bør plamagerne fjernes, men med de syreholdige produkter vi til dagligt bruger i rengøringen, er man nødsaget til at gentage rengøringsprocessen af flere omgange, så snart at plamagerne dukker op igen. Det bliver dermed til en ond cirkel med at afkalke boligens cisterne og således også en ærgerlig mængde tid at bruge på en proces, der med sikkerhed skal gentages.

I stedet for at sætte en hel eftermiddag af til at skrubbe toilettet fri for mineralbelægninger kan vi herfra slå et slag for vores Kalkknuser. Kalkknuseren er nemlig designet og udviklet til at gøre det nemmere for forbrugerne at gøre rent i hverdagen. Missionen med dette effektive produkt var at ændre måden, den naturlige mængde af kalk i vores vand sætter sig på. På denne måde vil den enkelte boligejer hurtigere kunne komme igennem rengøringen uden at skulle være nødsaget til at sætte ting i blød og have tålmodighed med at rengøringsmidlerne får bugt med kalkbelægningerne.

 

En holdbar og miljøvenlig løsning

Med en Kalkknuser kan du afkalke boligens cisterne på ingen tid. Apparatet er nemlig udviklet til at sende frekvenser igennem vandrøret, som det monteres fast på. Frekvenserne vil bevirke, at kalkindholdet i vandet vil udfælde som et pulver frem for det hårdføre kalksten, som vi kender fra belægningerne i toiletcisternen. Efter monteringen af en Kalkknuser til boligens vandrør, vil rengøringen af toilettet hurtigt være overstået, idet kalken nemt vil kunne tørres væk med en svamp uden brug af kemikalier og rengøringsmidler. Den kalk, der måtte sidde i din toilet cisterne, vil således arte sig anderledes og vil være hurtigere at få fjernet på én gang.

 

Du behøver ikke at fjerne kalk fra dit vand

Hvis du som mange andre er blevet træt af de grimme mineralbelægninger, har du måske også overvejet, hvorfor vi ikke blot fjerner kalk fra vores vand. Det kan virke som en simpel løsning, men at skulle rense vandet fri for kalk, er ikke noget, der er helt ressourcelet. Det kræver meget, og det er en løsning, der potentielt kan komme til at koste mange penge. Heldigvis er noget af det, som vi har kunne se, at man ikke nødvendigvis behøver at skulle have et kalkfrit hjem for at undgå kalkpletter. Vi kan nemlig nøjes med at omstrukturere formen på mineralet, så det får den form, der ikke skader vores toilet, køkkenmaskiner og vandhaner.

Det, som en Kalkknuser gennem lydfrekvenser gør, er netop at omstrukturere kalkmineralets form, således at det omdannes til kalkstøv. Herefter vil det ikke give nogle trælse belægninger, og denne forskel vil du især kunne se på dit toilet, som konstant er i kontakt med det kalkholdige vand. Med denne metode får kalk lov til at forblive i vandet, hvor vi mener, at det hører hjemme, men nu slipper du for at skulle kæmpe med det. Rengøringen vil ikke kræve den samme tid, som den ellers plejer at gøre, og den kalk, der bliver udfældes som støv, vil du let kunne tørre væk med en klud. 

  

Vælg en løsning, der giver dig et mere permanent resultat

De fleste vil naturligvis gerne finde en løsning, der ikke kun er nem og overskuelig, men som selvfølgelig også giver flotte resultater, der holder længe. For mange ender løsningen ofte med at involvere en masse rengøringsmidler, og det er der intet at sige til, når det er sådan, de fleste af os er vokset op med at gøre det. Mange rengøringsmidler kan give et rigtig fint resultat, men desværre er det også sådan, at kalkaflejringer hurtigt begynder at vise sig igen, efter de er blevet fjernet.

Ønsker du at gøre det nemmere for dig selv, så du slipper for besværet ved afkalkning af toilet, så bør du overveje en Kalkknuser. Her får du løsningen på de tilbagevendende problemer, når vores Kalkknuser dagligt vil hjælpe med at knuse kalken i dit vand, så det ikke vil give skader på dit toilet. Når vores Kalkknuser har gjort sit arbejde, vil kalken i dit vand nemlig blive udfældet som kalkstøv i stedet for kalksten, og som kalkstøv er mineralet ikke mere et problem.

  

Vi har testet vores Kalkknuser flere steder

Overvejer du også at investere i en Kalkknuser, så kan du føle dig tryg ved at vide, at vi naturligvis har testet den flere steder. Dette gør vi blandt andet for at sikre, at vi kan tilbyde en effektiv løsning, som kan hjælpe en masse mennesker. Vores Kalkknuser er blandt andet testet ved flere boligforeninger og vandværker, og når vi ser på resultaterne, er de positive. Mange har i dag fået stor glæde ved brugen af en Kalkknuser, som for mange af beboerne gør kampen mod kalkbelægning nem.

Skal du også være et eksempel på en af dem, der ikke længere skal kæmpe med kalken, så er dette apparat måske også den helt perfekte løsning for dig og dit hjem.