Kalkknuser

Ønsker du at afkalke cisterne på toilettet? Overvej dette

Med tiden kan der komme grimme mineralaflejringer i toiletcisternen. Dette sker på baggrund af den kontinuerlige mængde af vand, der strømmer de samme steder i toilettet. På denne måde opstår der hurtigt grundlag for kalkbelægninger, der kan være svære at fjerne igen. Ikke desto mindre må man være omhyggelig med at fjerne disse belægninger, idet de hurtigt kan komme til at sætte sig som fast inventar i cisternen. At afkalke en cisterne kan hurtigt ende med at blive en længerevarende proces, der kræver syreholdige kemikalier og ikke mindst en god portion tålmodighed. De syreholdige produkter skal nemlig som oftest have lov til at sidde over længere tid på de steder, hvor kalkplamagerne har taget form. I stedet for at bruge en eftermiddag på at skrubbe toilettet rent for mineralbelægninger, vil vi foreslå at benytte en Kalkknuser, der for fremtiden kan komme til bunds med kalken i vandet.

Sådan gør du rengøringen mere effektiv

At der kommer kalk i en toilet cisterne, er en naturlig konsekvens af den mængde kalk, der er i det danske brugsvand. Når vand får lov til at strømme de samme steder over længere tid, er der en risiko for, at der som følge af dette vil sætte sig grimme belægninger, som man er nødsaget til at fjerne igen. Får belægningerne lov til at sidde, kan de vokse sig større og blive mere genstridige end før. Derudover er det rent udseendemæssigt ikke pænt med gullige plamager i toiletcisternen. Under alle omstændigheder bør plamagerne fjernes, men med de syreholdige produkter vi til dagligt bruger i rengøringen, er man nødsaget til at gentage rengøringsprocessen af flere omgange, så snart at plamagerne dukker op igen. Det bliver dermed til en ond cirkel med at afkalke boligens cisterne og således også en ærgerlig mængde tid at bruge på en proces, der med sikkerhed skal gentages.

I stedet for at sætte en hel eftermiddag af til at skrubbe toilettet fri for mineralbelægninger kan vi herfra slå et slag for vores Kalkknuser. Kalkknuseren er nemlig designet og udviklet til at gøre det nemmere for forbrugerne at gøre rent i hverdagen. Missionen med dette effektive produkt var at ændre måden, den naturlige mængde af kalk i vores vand sætter sig på. På denne måde vil den enkelte boligejer hurtigere kunne komme igennem rengøringen uden at skulle være nødsaget til at sætte ting i blød og have tålmodighed med at rengøringsmidlerne får bugt med kalkbelægningerne.

En holdbar og miljøvenlig løsning

Med en Kalkknuser kan du afkalke boligens cisterne på ingen tid. Apparatet er nemlig udviklet til at sende frekvenser igennem vandrøret, som det monteres fast på. Frekvenserne vil bevirke, at kalkindholdet i vandet vil udfælde som et pulver frem for det hårdføre kalksten, som vi kender fra belægningerne i toiletcisternen. Efter monteringen af en Kalkknuser til boligens vandrør, vil rengøringen af toilettet hurtigt være overstået, idet kalken nemt vil kunne tørres væk med en svamp uden brug af kemikalier og rengøringsmidler. Den kalk, der måtte sidde i din toilet cisterne, vil således arte sig anderledes og vil være hurtigere at få fjernet på én gang.