1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Overvejer du brug af kalkrenser til at fjerne kalk? Sådan undgår du kalk før det rammer

De fleste boligejere vil unægtelig kunne nikke genkendende til den tidskrævende proces med at afkalke diverse områder og overflader af boligen. Kalkplamager ved armaturer, køkkenmaskiner og overflader såsom køkkenborde og flisegulve er en naturlig konsekvens af den mængde kalk, der er i det danske vand. I situationer, hvor vi er nødsaget til at fjerne det, er der mange, der tyer til den velkendte kalkrens, der med dens kemikalier og syreholdige ingredienser kan komme til bunds med dette hårdføre mineral. At benytte sig af kalkrens er dog en proces, der kræver tid og som på samme tid skal gentages med jævne mellemrum. For at undgå at bruge unødvendige mængder af tid på afkalkningen af boligen, kan man med fordel benytte sig af vores Kalkknuser, der kommer kalken til livs, allerede inden det rammer din boligs overflader. Læs mere herunder, hvordan du kan få god gavn af den effektive Kalkknuser.

Med en Kalkknuser kommer du kalken til livs

En kalkrenser er uden tvivl noget, langt de fleste boligejere har som en del af deres rengøringsartikler. I stedet for at blive ved med at investere i den gængse kalkrenser, hver gang der skal afkalkes, eller et kalkfilter, der fjerner mineralerne fra vandet, vil vi fra vores side af slå et slag for investeringen af en Kalkknuser Med denne bliver det nemlig muligt at komme den naturlige mængde af kalk i vandet til livs, inden det får lov til at sætte sig i de steder i boligen med et stort forbrug af vand. Kalkknuseren er nemlig designet til at omstrukturere kalken i vandet, således at mineralet går fra at være det genstridige kalksten kendt som calcit til at blive en form for kalkstøv også kaldet aragonit.

Kalkknuserens effekt er flere gange blevet dokumenteret og bliver i øjeblikket anvendt af vandværker og boligforeninger. Apparatet kan ved hjælp af dens design være med til at lette den fremtidige rengøring i de danske hjem og monteres ganske enkelt på hjemmets vandrør. Herfra vil den med dens ultralyde kunne påvirke mineralerne i vandet således, at de ikke længere vil lade sig aflejre som kalksten men snarer udfælde som kalkstøv. Resultatet for dig som forbruger bliver, at du i stedet for brug af kalkrens kan komme mineralerne til livs blot ved at tørre det af med en klud på de overflader, hvor der skulle være et overskud af dette naturlige mineral.

Hurtig rengøring uden kalkrenser

En Kalkknuser er for dig, der ikke længere ønsker at benytte dig af det gængse kalkrens og bruge flere timer på at komme mineralaflejringerne i boligen til livs. Med investeringen af en Kalkknuser vil du opleve at komme til bunds med den genstridige kalk, allerede inden det rammer din boligs overflader. Med dette apparat vil du ikke længere skulle sætte tid af til rengøringen af kalk men kan i stedet komme hurtigt fra start med blot en klud, der nemt og hurtigt kan tørre kalkstøvet op. På denne måde sparer du både tid og penge på diverse former for kalkrensere, der alligevel bedst kan ses som en symptombehandling på mineralaflejringerne.