Kalkknuser

Ønsker du at afkalke din elkedel? Overvej dette

Med tiden kan en elkedel blive kalket til grundet hyppigt brug. Det meget normalt at afkalke sin elkedel med jævne mellemrum for at holde den fri for unødvendige aflejringer, der forhindrer elkedlen i at fungere optimalt, når morgenkaffen skal brygges, eller når eftermiddagsteen skal laves. Hvis du i øjeblikket overvejer, om du skal afkalke din elkedel på gammeldags manér, så vil vi i det følgende skriv tage os friheden til at informere dig om, hvorledes du for fremtiden kan undgå at stå med en irriterende og længerevarende afkalkningsproces, før at du atter kan få lov til at brygge din kaffe.

Sådan undgår du kemikalier og syreholdige produkter

For at kunne afkalke elkedel på bedste vis, er de fleste af os helt sikkert blevet instrueret i at skulle i supermarkedet for at købe eddike eller en anden form for væske med et højt syreniveau. Det kemiske regnestykke bag dette er egentlig logisk nok, idet syre er med til at neutralisere kalk og dermed også de uheldige og unødige aflejringer i din elkedel. Problemet med brugen af disse produkter er dog, at der kan være mange kemikalier i de væsker, vi til dagligt bruger for at slippe af med kalk. Afkalk elkedel behøver ikke at være forbundet med brugen af syreholdige væsker, der i sidste ende bidrager med en negativ effekt på miljøet. I stedet kan man gøre brug af en Kalkknuser, der helt uden kemikalier kan gøre rengøringsarbejdet af din kedel til en nem opgave.

Skån miljøet i din rengøring

Hvordan afkalker man en elkedel uden brug af eddike eller anden form for syreholdig væske? Med en Kalkknuser kan du undgå at gøre brug af kemikalieholdige væsker og dermed forlænge holdbarheden af din elkedel. Kalkknuseren er ganske enkelt et apparat, der kan nemt og hurtigt kan sættes på dit vandrør, og derfra medvirke i at kalken i dit vand fremover ikke vil sætte sig i uheldige aflejringer på eksempelvis en elkedel. Kalkknuseren har inkorporeret en lydfrekvens, der bevirker, at den naturlige mængde af mineraler i dit vand ikke udvikler sig til kalksten, der kan være svært at få bugt med. De frekvenser, som Kalkknuseren sender igennem vandrøret, vil påvirke kalkmineralerne i vandet, således at det bliver til et pulver, der nemt kan tørres af på overflader eller i køkkenmaskiner og herunder din elkedel.

Kalken forbliver dermed i vandet, hvor det hører til og bidrager med næring, når vi drikker vand fra vandhanen, såvel som når vi tilbereder vores mad, vasker grøntsager etc. Vandet efterlader dog ikke irriterende aflejringer med på vejen. Afkalk elkedel vil med en Kalkknuser dermed blive til en nem opgave, der kan løses med en hurtig aftørring med klud på grund af mineralets pulverform.

Ved montering af en Kalkknuser i dit hjem kan du således forvente en hurtigere og nemmere rengøringsproces af din elkedel, som i sidste ende gavner både miljøet og ikke mindst produktet, der skal rengøres. Du slipper således for at investere i rengøringsmidler på jævnlig basis og kan i stedet se frem til en overskuelig rengøringsproces.