1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Ønsker du at afkalke din opvaskemaskine? Overvej dette

Med tiden kan der komme irriterende kalkplamager på bestik, glas og tallerkner, når disse bliver vasket i en opvaskemaskine. Det er en naturlig konsekvens af den mængde kalk, der befinder sig i vandet. For at undgå disse grimme plamager er det blevet almindeligt at gøre brug af kemikalier eller syreholdige rengøringsmidler i opvaskemaskinen. Disse rengøringsmidler hjælper dog kun midlertidigt, da kalken stadig vil befinde sig i vandet og have effekt som det hårdføre kalksten. At fjerne dette vigtige mineral fra vandet er en større opgave, og er i vores optik ikke den optimale løsning på problemet. Vi vil snarer opfordre til at lade de vigtige mineraler blive i vandet og i stedet overveje investeringen af en Kalkknuser, der kan løse problemet på anden vis.

Slip for vedvarende afkalkningsprocesser

Afkalkning af opvaskemaskine er en proces, vi alle har været igennem. Det tager både tid og koster penge i rengøringsmidler, der med jævne mellemrum skal investeres i. Opvaskemaskine afkalkning behøver dog ikke at være så svært og tidskrævende. Med vores Kalkknuser vil du opleve at kunne få kalk væk fra din opvaskemaskine helt uden brug af kemikalier eller dyre rengøringsmidler. Kalkknuseren sørger nemlig for at omstrukturere mineralet i vandet, således at den ikke har muligheden for at sætte sig på dit bestik og dine glas i grimme aflejringer, der kan være svære at få af igen.

En afkalker til opvaskemaskine kan fungere i en rum tid, men med tiden er man nødt til at gentage processen. Det er i vores optik en ærgerlig mængde tid at bruge på noget, der kan løses ved hjælp af et enkelt apparat uden brug af kemikalier eller syre. Vores Kalkknuser er designet til at påvirke kalkmineralet i vandet, allerede inden det kommer ud af din vandhane eller bliver brugt af din opvaskemaskine. Påvirkningen sker ved hjælp af lydfrekvenser, som Kalkknuseren sender igennem det vandrør, den er monteret på og kan ved hjælp af dette ændre i mineralets struktur, således at den udfælder som kalkstøv, der ikke har samme mulighed for at sætte sig i plamager.

En løsning der tager højde for vandets natur

Med en Kalkknuser er det vigtigt at pointere, at man ikke decideret kan få kalk væk fra opvaskemaskinen, idet dette mineral, som nævnt, helt naturligt indgår i vores vand som et vigtigt mineral. Opvaskemaskine afkalkning kan dog med en Kalkknuser gøres til en meget nemmere proces, hvor den kalk, der måtte sætte sig som fint støv, hurtigt kan tørres af bare ved hjælp af en klud. Der er dermed ikke behov for hårdføre kemikalier eller syreholdige produkter. Det er således slut med at investere i en afkalker til opvaskemaskine, der alligevel kun er designet til at symptombehandle kalkaflejringerne. En sådan kan så at sige kun nedbryde det eksisterende mineral, når den kommer ud af vandrøret til opvaskemaskinen, alt imens det egentlige problem, nemlig kalksammensætningen, vedbliver med at være hårdført kalksten, der hele tiden må holdes i skak. I vores optik løser Kalkknuseren dette problem ved at sørge for, at mineralet ikke længere kan sætte sig i plamager, der kan være svære at få fjernet igen.