1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Ønsker du at afkalke dit strygejern? Overvej dette

Vi er helt sikkert mange, der kender til den irriterende situation om morgenen, hvor skjorten eller bukserne skal stryges, og der kommer små ærgerlige kalkplamager på tøjet på grund af kalkaflejringer i strygejernet. I en sådan situation, er der ikke meget andet at gøre end at finde en ny skjorte eller et nyt par bukser at tage på og efterfølgende afkalke strygejernet. Det kan være en frustrerende situation at stå i for mange, og det er med garanti noget, de fleste af os kan nikke genkendende til. At afkalke strygejern er en proces, der skal gentages med jævne mellemrum for at være sikker på, at tøjet ikke bliver fyldt med små plamager igen. Det er dog ikke altid nemt at huske på at få det gjort i en presset hverdag, og der er derfor brug for en anden og nemmere løsning. Denne løsning vil vi i det følgende præsentere dig for.

Slut med skrappe rengøringsmidler

Vi kender efterhånden til de mange forskellige husmorråd og rengøringsmidler, der lover guld og grønne skove om at kunne fjerne kalk på ingen tid i diverse maskiner og apparater, der gør brug af vand – som eksempelvis et strygejern. Det er dog ikke altid, at disse gode råd og midler kan holde kalken i skak særligt længe ad gangen, og det er dermed en proces, der skal gentages jævnligt. Dette kan være enormt frustrerende i en hverdag, hvor man ikke nødvendigvis har tid til afkalkning af strygejern hver anden uge. I stedet kan man overveje, hvorledes man kan komme til bunds med den genstridige kalk på anden vis.

Med en Kalkknuser vil den naturlige mængde af kalk i vand ikke længere vedblive med at være genstridigt og svært at komme til livs. En Kalkknuser kan ved hjælp af dens ultralyde påvirke kalken i vandet fra ydersiden af et vandrør – både i de private hjem såvel som hos vandværker. Når dette sker, ændres strukturen i mineralets kemiske sammensætning og mineralet går dermed fra at være calcit til aragonit. Aragonit vil komme til udtryk som en pulveriseret form af kalk, og vil dermed lægge sig som støv fremfor plamager. Kalkstøv vil i dette tilfælde være langt nemmere og hurtigere at fjerne med en klud og kan dermed gøre det nemmere og mere enkelt at gøre brug af et strygejern til dagligt.

Sådan kan en Kalkknuser forhindre plamager på tøjet

Med en Kalkknuser vil vandet, der kommer ud af din vandhane være påvirket af de frekvenser, som Kalkknuseren sender ud i vandrøret. På denne måde, når du fylder dit strygejern op med vand fra vandhanen, kan du være sikker på, at den kalk, der måtte være i vandet, ikke vil sætte sig i plamager, når du gør brug af strygejernet om morgenen. Afkalkning af strygejern bliver dermed ikke en proces, du bør gentage med jævne mellemrum, men i stedet kan du nemt og hurtigt tørre det fine kalkstøv af fra strygejernet, allerede inden du går i gang.