1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

ØNSKER DU AT FJERNE KALK FRA BRUSEKABINEN? OVERVEJ DETTE

At fjerne kalk fra en brusekabine er en proces, vi er mange, der må igennem med jævne mellemrum simpelthen for at holde kabinen ren og pæn. Kalk er en drilsk størrelse, der kan sætte sig i alt fra armaturer, fliser og fuger. Det gælder derfor om at holde disse aflejringer i skak og forhindre, at de får lov til at danne genstridige plamager, der kan være svære at få fjernet igen. Rengøring af brusekabine er et stort arbejde, som kan tage tid – og særligt hvis man bruger rengøringsmidler, der først virker, når de får lov til at reagere med aflejringerne efter en rum tid. Det er alt i alt lang tid, man ender med at bruge på at fjerne kalk og snavs fra sin brusekabine, som kunne være brugt bedre. Det er en ærgerlig mængde tid på rengøring, man ikke får igen – men heldigvis er der gode råd at hente. Med en Kalkknuser vil du nemlig kunne slippe for at bruge flere timer på at fjerne kalk fra brusekabinen og i stedet kunne tørre det overskydende mineral væk med bare en klud.

EN EFFEKTIV OG HOLDBAR LØSNING

Fjern kalk i brusekabine er mildest talt en aktivitet, de færreste af os har lyst til at beskæftige os med på vores fridage. Derfor har vi udviklet en løsning for dig, der ønsker at gøre afkalkning af brusekabine nemt og overskueligt, såvel som at fjerne kalk fra dit brusehoved, badeværelse etc. Med en Kalkknuser, der nemt kan blive monteret på koldtvandsrøret, hvor der strømmer indgående vand, vil mineralet i vandet, der kommer ud på badeværelset og i køkkenet, ikke længere indeholde den hårdføre kalk, der typisk sætter sig i plamager. I stedet vil kalken udfælde som en finere version af det naturlige mineral, der således vil sætte sig som kalkstøv, og som dermed er nemt at tørre af.

Kalkknuseren kan ved hjælp af de lydfrekvenser, den sender ud i vandrøret, ændre på strukturen af mineralet i vandet. Kalket går således fra at være et genstridigt mineral kaldet calcit til at være en finere version kaldet aragonit, der, som nævnt, kommer til udtryk som kalkstøv. Resultatet for dig som forbruger bliver, at den naturlige mængde af kalk i vandet ikke længere vil forårsage, at du skal sætte en hel dag af til processen med at fjerne kalk fra din brusekabine.

EN FORNUFTIG INVESTERING DER GAVNER MILJØET

Afkalkning af brusekabine har aldrig været nemmere med en Kalkknuser, der gør det til både en nem og overskuelig proces. Kalk i brusekabine vil altid være et faktum, idet dette mineral ikke som sådan kan udelades af vores vand. Mineralet er essentielt for vores mineralindtag som mennesker, og det giver dermed ikke mening at skille sig af med denne. Men i stedet for at døje med hårdfør kalk i brusekabine kan man med en Kalkknuser nemt og hurtigt tørre overfladerne af med klud og komme af med det fine og lette kalkstøv, der i stedet vil sætte sig. Ønsker du dermed at gøre afkalkning af bruseniche til en nemmere proces uden brug af kemikalier, kan vi herfra anbefale dig Kalkknuseren som en fornuftig investering til dit hjem.