1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Ønsker du at fjerne kalk fra brusehovedet? Overvej dette

Kalk indgår som en naturlig del af vores vand i Danmark. I nogle områder vil der være større mængder af dette naturlige mineral, men vi oplever alle fra tid til anden, at der kan komme til at sætte sig plamager eller måske deciderede aflejringer ved de steder i boligen, hvor vi hyppigst benytter os af vand. Dette kan eksempelvis være på vores badeværelser; ved armaturer, brushoved, toiletcisterne mm. Får mineralerne fra vandet lov til at sætte sig som belægninger, kan det være svært og kræver en del tid at komme af med disse igen. Det er derfor nødvendigt for dine armaturers skyld at holde rengøringen og afkalkningen ved lige. Det er dog under alle omstændigheder en ærgerlig mængde tid at bruge på noget, der skal gentages med jævne mellemrum. I stedet for at bruge flere timer på en afkalkningsproces vil vi foreslå at investere i en Kalkknuser, der kan komme til bunds med kalken på badeværelset én gang for alle.

Slip for længerevarende afkalkningsprocesser

At afkalke brusehoved kan hurtigt blive en proces, der skal gentages med jævne mellemrum. Du har garanteret oplevet før, at dit brusehoved ikke fungerer optimalt, netop fordi der har sat sig små kalkaflejringer de steder, hvor vandet kommer ud. Det er en irriterende situation at stå i, og vi er efterhånden blevet vænnet til at investere i diverse syreholdige produkter for at komme til bunds med kalken.

Selve logikken i at bruge syre for at neutralisere og fjerne kalk med er egentlig fornuftig nok, og på et kemisk niveau giver det mening. I vores optik giver det dog ikke mening, at vi jævnligt skal bruge så lang tid på denne rengøringsproces for at få en ordentlig mængde vand ud af brusehovedet, når vi går i bad. Afkalk brusehoved er en proces, de færreste af os glæder sig over at stå med, men med en Kalkknuser vil denne proces hurtigt blive overskuelig og nem at håndtere.

En løsning der forholder sig til problemet

I vores optik er løsningen på den evindelige proces med at afkalke brusehoved ikke nødvendigvis at fjerne kalken fra vandet. Mineralet indgår som en naturlig del af vandets sammensætning og er en fin måde for os at få den daglige mængde af kalk, vores kroppe har brug for. Problemet ligger dog i, at kalken aflejrer sig i plamager, der kan tage sig ud som kalksten, der kan være svære og tidskrævende at få fjernet igen. Med vores Kalkknuser vil mineralet i vandet ikke længere udfælde som kalksten, men vil snarer komme til udtryk som et fint pulver. Vores Kalkknuser er nemlig designet til at kunne omstrukturere kalken i vandet ved hjælp af vibrationerne fra ultralyde. Disse ultralyde har en stor effekt på mineralsammensætningen og kan være med til at ændre måden, kalken sætter sig på. Omstruktureringen af kalket vil i denne sammenhæng gøre det nemt at tørre mineralet væk med en klud fra bruserhovedet på grund af dens pulverform.

Kalkknuseren monteres nemt og hurtigt til hjemmets vandrør og bruger en minimal mængde af energi på at udsende ultralyde. Med dette apparat vil du for alvor komme til bunds med mineralerne i vandet og dermed også den efterfølgende rengøring.