1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Ønsker du at fjerne kalk fra vandvarmer? Overvej dette

Flere steder i Danmark oplever boligejerne er stort indhold af kalk i deres brugsvand. Dette vil unægtelig medføre de klassiske kalkbelægninger på flisegulvene, ved vandhaner og ikke mindst i de essentielle køkkenmasker såsom elkedlen, kaffemaskinen etc. Når vandet fra vandhanerne får lov til at tørre, kan der nemt efterlades plamager af kalk, såfremt der er højt niveau af dette mineral i vandet. For din vandvarmer kan dette høje niveau betyde, at ydeevnen på vandvarmeren bliver forringet, og at det dermed kræver mere energi for denne at varme vandet til resten af boligens vandforbrug op. En tilkalket vandvarmer bliver dermed hurtigt dyr i drift og bør af samme årsag vedligeholdes, således at kalken holdes væk fra varmelegemet i vandvarmeren. Men hvordan gøres dette bedst i de private boliger? I vores optik vil Kalkknuseren være det ideelle bud, og herunder vil vi forklare hvorfor.

Slip for rengøringsbesværet med en Kalkknuser

Afkalkning af vandvarmer kan være en besværlig proces og kan tage tid at få gennemført ordentligt, når der sidder deciderede aflejringer af kalk omkring varmelegemet samt omkring vandvarmerens interne sider. En vandvarmer bliver kalket til på denne måde på baggrund af kalkpartiklernes sammensætning i vandet, der gør, at mineralet vil udfælde som det hårdføre kalksten, også kaldet calcit. Det kan være svært at få bugt med, og der vil i de fleste tilfælde være brug for en form for afkalker i flydende form, der kan hældes ned i vandvarmeren. Dette skal dog ske i kontrollerede mængder, uden at vandvarmeren tager skade af dette. Det bliver dermed en svær proces at fuldføre på egen hånd, og vi mener dermed, at der er brug for en bedre løsning.

Vores Kalkknuser vil spare dig for besværet i processen med afkalkning af din vandvarmer. Kalkknuseren er nemlig en løsning, der i stedet for at afkalke vandet med diverse kemikalier sørger for at knuse de eksisterende kalkpartikler i vandet blot ved hjælp af ultralydsfrekvenser. Disse frekvenser vil påvirke mineralpartiklerne i en sådan grad, at de ikke vil kunne sætte sig i din vandvarmer som calcit – også kendt som kalksten. I stedet vil partiklerne blive omdannet til aragonit, der bevirker, at kalken ikke vil udfælde som andet end blot et fint pulver, der nemt kan fjernes igen. Din vandvarmer vil dermed blive sparet for en masse kemikalier og en længerevarende afkalkningsproces.

Den rette løsning for dig

Måske kan man spørge sig selv, om en omstrukturering af de eksisterende kalkpartikler i vandet i virkeligheden løser danskernes kalkproblemer. Spørger du os, så mener vi, at det løser problemet på flere forskellige planer. For det første benytter Kalkknuseren sig ikke af kemikalier, der kan skade miljøet, men bruger i stedet et minimum af el energi på at holde ultralydsfrekvenserne ved lige. For det andet formår Kalkknuseren at bevare vandets naturlige sammensætning på en hensigtsmæssig måde, der gør det nemmere for dig at rengøre eventuel overskydende kalk på overflader og i din vandvarmer. Dette kan nemlig gøres hurtigt og effektivt med en klud eller svamp, idet mineralet som nævnt udelukkende vil tage sig ud som et fint pulver. Dermed bliver Kalkknuseren en løsning, der løser det reelle problem – nemlig kalkpartiklernes genstridige struktursammensætning.