1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Har du brug for råd til afkalkning af toilet cisterne? Så læs med her

Er du også begyndt at bide mærke i flere kalkaflejringer i cisternen på dit toilet, og leder du efter en god metode til, hvordan du en gang for alle kan komme af med disse, så vil du blive glad for at læse med her. Kalk i toilet cisterne kan med tiden ses i de fleste toiletter, da cisternen næsten konstant er i kontakt med vandet, og selv hvis man er en af dem, der er god til at få skrubbet og rengjort toilettet, så er de genstridige aflejringer ofte svære at slippe af med, når først de er der. Det kræver, at toilettet med jævne mellemrum bliver rengjort og afkalket med de helt rigtige midler, og alligevel vil aflejringerne for det meste blive ved med at dukke op. For at du kan slippe for alt dette, vil vi her give dig svaret på, hvordan du med blot et enkelt lille apparat i din bolig kan slippe af med kalk i din toilet cisterne.

Slip for den tidskrævende afkalkning af dit toilet

Afkalkning af ens toilet cisterne er en tidskrævende proces, og ofte er det ikke det eneste sted i hjemmet, der trænger til en afkalkning. Vi ser nemlig ikke kun de genstridige kalkaflejringer i toilettet, men også i elkedlen, i opvaskemaskinen, på brusehovedet og selvfølgelig også på fliserne i brusekabinen. Listen over steder, der kræver afkalkning, kan sommetider føles uendelig, og før vi får set os om, er det igen tid til at gå i gang. Det er dog ganske naturligt og med god grund, at vi ser disse belægninger, som ikke kun kan spottes i toilettet, men også andre steder, hvor vi har meget vand rindende. Det er selvfølgelig ikke vandet, der er den store synder, men den kalk, som vi har i vores vand. Og hvis du som mange andre er bosat i et af de områder, der døjer med et højt indhold af kalk i deres vand, så døjer du sandsynligvis også med disse kalkaflejringer derhjemme.

 

Afkalkning af toilet cisterne er sjældent noget, der ses frem til, og med alt hvad der også skal rengøres og afkalkes derhjemme, vil du kunne spare dig selv for mange timers arbejde ved at bruge vores Kalkknuser. Med en Kalkknuser i hjemmet bliver afkalkningen ikke længere et problem, og du behøver derfor ikke længere at skulle dedikere din tid i weekenderne til rengøring af kalk i toilet cisterne. Vores Kalkknuser gør nemlig det sure og tidskrævende arbejde for dig, så du kan bruge din tid på noget andet.  

 

Investér i en holdbar løsning

Ligesom vi er nødt til at rengøre vores hjem med jævne mellemrum, er vi på samme måde også nødt til at huske på afkalkning af cisterne, hvis altså ikke vi vil se på de grimme kalkaflejringer i toilettet. Det er de færreste, der har lyst til at sætte tid af til afkalkningen hver måned, og af samme årsag er der god grund til at investere i en mere effektiv og samtidig holdbar løsning, nemlig vores Kalkknuser. Her får du nemlig et lille apparat, der er designet til at kunne hjælpe dig af med dine kalkaflejringer, så du ikke skal bruge din tid på at bekymre dig om kalk i toilet cisterne. Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men den er altså god nok.

Vores Kalkknuser skal sidde fast på et vandrør med indgående vand fra din vandmåler, og herfra vil den gøre sit arbejde. Her kan den nemlig sende lydbølger ud gennem vandet, og med disse lydbølger vil strukturen på kalken i vandet blive ændret, så det får en mere pulverlignende form. Med kalkens nye form er det ikke længere skadeligt og vil nu ikke længere sætte sig fast i dine rør, køkkenet, toilettet mm. Af denne grund får apparatet også sit navn, Kalkknuser, da det ikke er lavet for at fjerne kalken i dit vand, men for at knuse kalken, så det ikke længere vil give problemer. På den måde bliver afkalkningen derhjemme pludselig noget sjovere, og faktisk skal du ikke længere selv gøre noget. Vores Kalkknuser er nemlig designet til at gøre arbejdet for dig, og du får altså derfor en noget mere holdbar løsning, som desuden også er fri for vedligeholdelse, og det er noget, som de fleste sætter stor pris på.

 

Vælg en løsning, der ikke skader miljøet

De stærke og effektive rengøringsmidler, som vi bruger, er for det meste også fyldt med kemikalier, som sjældent gavner hverken dig eller vores miljø. Alligevel er det altså noget, som mange har stående et sted blandt deres rengøringsartikler. Kemikalier er ofte svære at undgå, når der skal gøres rent i hjemmet, og ikke nok med at de kan være skadelige for miljøet, kan noget af denne kemi også virke allergifremkaldende for nogen. Men heldigvis behøver du ikke at gøre brug af kemikalierne for at fjerne kalk i toilet cisterne. En Kalkknuser bruger nemlig kun de tidligere nævnte lydbølger, som påvirker formen på kalkstenene, og med denne løsning er du dermed også med til at skåne miljøet for kemi, når du ikke længere skal bruge stærke afkalkningsmidler for at rengøre dit toilet. 

Ønsker du også at gøre brug af en metode, der ikke bruger skadelige kemikalier, men vil du ikke gå på kompromis med resultatet, så er vores Kalkknuser altså det helt rigtige valg for dig. Med dette apparat vil du hurtigt opleve de synlige resultater, og så kan du godt vinke farvel til eddiken og citronsyren derhjemme.

 

Du behøver ikke at fjerne kalken fra vandet

Det kan være nemt at tro, at den eneste rigtige løsning mod de genstridige kalkplamager er at fjerne kalken helt fra vandet. Det virker naturligt, når nu der er så meget snak om, at kalk giver problemer i de danske hjem. Vi har fundet frem til, at kalken med den rigtige form ikke længere er et problem, da det pulveriserede kalk ikke vil sidde fast på overfladerne, som vi ser kalkstenene gøre. Af samme årsag ser vi ingen grund til at skulle bruge unødvendige ressourcer og penge på at fjerne det naturlige indhold af kalk fra vores vand, når det med den effektive Kalkknuser er muligt at undgå de frustrerende og tilbagevendende kalkproblemer.

 

Montering af din nye Kalkknuser

Med en Kalkknuser er afkalkningen ingen sag, og det samme gælder altså også monteringen af apparatet. Det er de færreste, der har lyst til at skulle afsætte en masse tid af til at sætte sig ind i apparatet og få det op at køre, og heldigvis er det lavet så simpelt, at det ikke kræver meget tid. Monteringen kan nemt klares uden flere hænder end dine egne, og når det er blevet sat fast til vandrøret, er der altså ikke mere, der skal gøres.

Når apparatet sidder, som det skal, vil det straks udsende de lydfrekvenser, der tidligere blev nævnt, og nu knuses kalken til pulver, som ikke vil sidde fast i din toilet cisterne. På den måde er det muligt at beholde kalken i vandet, som jo faktisk er et mineral, der er sundt for os at få.