1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-2 hverdage pt. • Ingen kemikalier

Ønsker du at fjerne kalk fra varmtvandsbeholder? Overvej dette

I flere områder af Danmark oplever boligejerne et højt niveau af kalk i deres vand, der i værste fald kan være med til at nedsætte effekten af varmtvandsbeholderen. Sætter mineralet sig fast omkring varmelegemet eller på indersiden af beholderen, er det nødvendigt at afkalke den med jævne mellemrum for at vedligeholde dens funktion. Bliver dette ikke gjort, kan det medvirke til en forringelse af effekten for varmtvandsbeholderen og dermed have en negativ indvirken på resten af boligens varmtvandsforsyning. Særligt i de områder i Danmark, hvor der måles høje niveauer af kalk i vandet, er det vigtigt at være opmærksom på, om ens varmtvandsbeholder fungerer optimalt. Mange gange rådes boligejerne til at tage kontakt til deres lokale VVS-firma for at få afkalket beholderen, mens andre gør det det selv. Det er dog i alle tilfælde en omstændig proces, der skal gentages med jævne mellemrum.

Kalkknuseren skaber effektive resultater

Afkalkning af varmtvandsbeholder er noget, de færreste ser frem til at skulle bruge en hel eftermiddag på. Er du en af dem, der i øjeblikket leder efter en mere holdbar løsning, der ikke involverer diverse afkalkningsrense og andre kemikalier, kan vi i denne forbindelse slå et slag for vores Kalkknuser. En Kalkknuser er ganske enkelt et apparat, der er designet til at knuse de mineralpartikler, der måtte være i vandet. Apparatet kan nemt og hurtigt monteres fast på din boligs vandrør for dermed at kunne påvirke den vand, der strømmer igennem røret med dens ultralydsfrekvenser. Disse frekvenser er designet til at knuse kalken, således at dette mineral vil tage sig ud som et fint støv i din varmtvandsbeholder fremfor det hårdføre og irriterende kalksten.

Afkalkning af varmtvandsbeholder vil med en Kalkknuser tilknyttet hjemmets vandrør med indgående koldt vand, blive til en hurtigt overstået proces, idet mineralet vil være lettere at fjerne med blot en klud eller en svamp. Kalkknuserens effektive metode er allerede nu blevet implementeret i boligforeninger og afprøvet på vandværker med positive resultater. Vandet er her blevet ”blødgjort” og nemmere at gøre rent efter. Med denne metode bliver der altså ikke ændret på mængden af kalk i vandet, men snarer på strukturen af dette mineral.

Vi fokuserer på det egentlige problem

Man kan måske undre sig over, om Kalkknuseren er med til at løse forbrugernes kalkproblemer, idet kalken ikke bliver fjernet fra vandet. I vores optik består problemet dog ikke af mængden af mineraler i det danske brugsvand, men snarer i kalkpartiklernes opbygning. I stedet for at bruge ressourcer og energi på at fjerne kalk fra vand, kan man eksempelvis med lydfrekvenser løse det egentlige problem; nemlig at kalk sætter sig i hårdføre plamager, der kan være svære at komme til bunds med. Med de regelmæssige ultralydsfrekvenser vil du opleve, at mineralerne i vandet ikke længere vil sætte sig som kalksten i din varmtvandsbeholder og som dermed vil kunne forringe effekten af denne. I stedet vil du hurtigt kunne fjerne overskydende kalk som resultat af mineralets nye struktur.