1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-2 hverdage pt. • Ingen kemikalier

Ønsker du at fjerne kalk fra vandrør? Overvej dette

Oplever du, at dine vandhaner og brusehoved ikke længere har det samme vandtryk, som de før havde, kan det være fordi, at dine vandrør er plaget af kalkaflejringer, der gør det sværere for vandet at komme igennem røret og ud i dine vandhaner. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at finde en løsning, der kan afhjælpe dine vandrørs genstridige mineralaflejringer, således at vandet atter kan strømme igennem rørene uden yderligere besvær. Til situationer som denne har det førhen været nødvendigt at skille vandrørene i boligen ad for derefter at rense dem grundigt for hårdføre mineralbelægninger. Dette kan dog hurtigt ende med at blive en tidskrævende proces og i stedet vil vi anbefale dig at overveje en løsning, der indebærer en omstrukturering af de mineralpartikler, der naturligt indgår i vandets sammensætning. Herunder vil du kunne læse meget mere om denne metode, samt hvorledes den for fremtiden kan spare dig for en masse tid brugt på rengøring af vandrør.

Afkalkning behøver ikke at være en besværlig proces

For at vandet atter kan strømme uforhindret igennem boligens vandrør, er der flere løsninger at vælge imellem, når det gælder rensning af vandrør; og nogle mere tidskrævende end andre. Det har førhen næsten været uundgåeligt at kunne benytte sig af vand i Danmark, uden at dette sidenhen ville medføre irriterende plamager af kalk, der kan være svære at få fjernet igen. Dette gælder naturligvis også for vandrørene, og det er derfor vigtigt, at de bliver rengjort og holdt fri fra kalk, for at resten af boligens vandforsyning kan blive ved med at virke så optimalt som muligt. Men hvordan kommer man mineralerne i vandrørene til livs på bedste vis? Skal man investere i et dyrt blødgøringsanlæg eller en kalkfjerner til vandrør, hvor det på forhånd er sikkert, at afkalkningsprocessen skal gentages med jævne mellemrum?

I vores optik behøver afkalkning af vandrør ikke at være en så besværlig og tidskrævende proces. Ved hjælp af en simpel lydfrekvensmetode vil man kunne se resultater med det samme og hurtigt opdage, hvor nemt og enkelt det er at fjerne overskydende kalk. Omstruktureringen af kalkpartikler sker ved hjælp af ultralyde, der påvirker mineralpartiklerne i vandet, således at de ikke udfælder som genstridige belægninger, men snarer bliver omdannet til et fint støv, der nemt kan tørres væk igen. Denne metode foregår ved hjælp af den populære Kalkknuser, der allerede nu er blevet taget i brug af en række boligforeninger og afprøvet af vandværker, der alle havde et ønske om at komme kalken i vandet til livs.

Hurtige og effektive resultater med en Kalkknuser

Afkalkning af vandrør behøver ikke at være så svær en proces og vil nemt og hurtigt kunne løses af vores Kalkknuser. Denne ville både spare dig for fremtidige investeringer af kalk rens såvel som tid brugt på at se ’gør det selv afkalkning af vandrør’ videoer på nettet. At rense vandrørene kan være en drilsk proces, og af denne grund vælger mange boligejere at få hjælp fra en erfaren VVS fagkyndig. Med en Kalkknuser er dette dog ikke nødvendigt, idet den med dens ultralyde som nævnt ovenfor vil gøre arbejdet for dig, således at du kan få overstået rengøringen på én og samme gang.