1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Ønsker du at fjerne kalk i vaskemaskinen? Overvej dette

Vi er efterhånden blevet vant til, at til alle maskiner, der gør brug af vand som eksempelvis vaskemaskinen, opvaskemaskinen, elkedlen etc., også vil ende med at lide under de kalkplamager og -belægninger, der kommer som følge af det store forbrug af vand. Særligt ved vaskemaskiner er det vigtigt at være opmærksom på, om dette genstridige mineral sætter sig på eksempelvis varmelegemet i maskinen, der skal sørge for at vaske tøjet til det ønskede antal grader, som du selv angiver inden hver vask. Bliver varmelegemet i vaskemaskinen tilkalket kan det være sværere for maskinen at fungere optimalt og dermed vaske tøjet til den ønskede varme. Dertil vil kalkholdigt vand skulle bruge et større sæbeindhold, hvilket i sidste vil have en negativ effekt på dit tøj såvel som på miljøet. Her vil de fleste anbefale diverse syreholdige produkter, der kan komme til bunds med kalkmineralet. I stedet for at gøre brug af disse syreholdige produkter vil vi råde til dig at investere i en Kalkknuser, der for alvor kan komme til bunds med den naturlige mængde af kalk i vandet.

Sådan opstår kalkaflejringerne i din vaskemaskine

Når der skal vaskes tøj i hjemmet, vil en vaskemaskine bruge store mængder af vand. Bor I mange i jeres bolig, er der også meget tøj, der skal vaskes, og I har med god sandsynlighed vaskemaskinen kørende mange gange på en uge. Der går derfor heller ikke lang tid, før de første mærker af kalken begynder at sætte sig på maskinen. Kalken vil sætte sig som grimme plamager, der kun vil blive værre og mere synlige med tiden, og det er desuden ikke nemt at rengøre vaskemaskinen for disse. Men hvad er det egentlig, der får kalkaflejringerne til at opstå?

Vandet i dine vandrør kan være enten hårdt eller blødt, og vi vil helst gerne have det bløde vand. I det bløde vand består kalkmolekylerne nemlig ikke af de store kalksten, som vi normalt ser i vandet. Er der mange kalksten i vandet, giver det problemer for din vaskemaskine, da disse har tendens til at sidde fast til i maskinen, og det er netop sådan, at de synlige kalkaflejringer begynder at dukke op. Kalkaflejringerne kan blandt andet ses i tromlen, men også i sæbeskuffen, som kan få en helt hvid belægning af kalken, når den tørrer ind med vandet.

 

Ønsker du en mere holdbar løsning?

Kalk i vaskemaskinen er og bliver et faktum, idet vaskemaskinen benytter sig af store mængder af vand på at vaske tøj. Det er dermed naturligt at kalken i vandet vil sætte sig forskellige steder i maskinen, men det er ikke desto mindre frustrerende, når sådanne aflejringer kan være med til i værste fald at nedsætte effekten af maskinen, når der skal vaskes tøj på ugentlig basis. For at få kalk væk fra en vaskemaskine er de fleste af os med garanti blevet rådet til at gøre brug af eksempelvis citronsyre for at bevare maskinens optimale effekt. Andre benytter sig også af en decideret afkalker til vaskemaskine for at komme til bunds med det hårdføre mineral. I denne forbindelse ønsker vi at præsentere dig for en anden og mere holdbar løsning – nemlig Kalkknuseren.

Med en Kalkknuser slipper du for at investere i et hav af forskellige syreholdige produkter og andre kemikalier for at komme til bunds med kalk i vaskemaskinen. I stedet kan du nemlig skåne både miljøet og ikke mindst dig selv ved at montere en Kalkknuser i dit hjem og lade denne gøre arbejdet for dig.

 

Hvordan fungerer en Kalkknuser?

En Kalkknuser er ganske enkelt et apparat, der kan monteres fast på dit vandrør i boligen, hvorfra den sender ultralyde igennem vandrøret ind i vandet, allerede inden det forlader din vandhane eller bliver brugt til vaskemaskinens vandforbrug. Ultralydende bevirker, at kalken i vandet omdannes til kalkstøv og dermed ikke forbliver det hårdføre kalksten, vi ellers kender fra eksempelvis elkedlen eller badeværelsets armaturer.

Med en Kalkknuser er der dermed ikke behov for at investere i hverken kalkfilter til vaskemaskine eller hårdføre kemikalier. Kalkknuseren vil i stedet kunne gøre det nemmere og mere enkelt for dig at rengøre din vaskemaskine for kalk ved hjælp af blot en klud. Støvet der vil lægge sig som en naturlig følge af Kalkknuserens indvirken vil være nem at tørre af på alle overflader og kan således gøre det til en markant hurtigere proces for dig at afkalke din vaskemaskine.

 

Optimér effekten af din vaskemaskine med en Kalkknuser

Kalk er noget af det, der slider rigtig meget på vores køkkenmaskiner og hårde hvidevarer. Det er derfor også utrolig vigtigt, at vi med jævne mellemrum husker på afkalkning af vaskemaskine, så den ikke kalker til. Hvis ikke vi husker at fjerne kalken fra vores vaskemaskine, vil kalkaflejringerne vokse sig større og større, og i sidste ende kan det betyde, at vaskemaskinen står af. Faktisk er disse kalkaflejringer en af de største årsager til, at vaskemaskiner pludselig bliver sløve eller stopper helt med at fungere. Og med priserne på vaskemaskiner kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis vaskemaskinen bliver så tilstoppet med kalk, at den står af, og man må ud for at købe en ny.

For at undgå at havne i en sådan situation, kan du overveje at købe en Kalkknuser, som holder vaskemaskinen fri for disse kalkproblemer. Som vi tidligere kom ind på, slipper du med vores Kalkknuser for at skulle bruge syreholdige produkter i din vaskemaskine. Faktisk skal du ikke selv gøre noget, da apparatet gør det hele for dig, og det sker altså uden brug af rengøringsmidler. Ved at passe på din vaskemaskine med en Kalkknuser, vil du også forlænge levetiden på din vaskemaskine, så du kan have den stående i mange flere år.

 

Er en Kalkknuser det rigtige valg for dig?

En af ulemperne ved at bo i et land, der har mere kalk i vandet, er selvfølgelig, at der døjes meget med mange ophobninger af kalk og tilbagevendende kalkaflejringer. Først påvirkes vores vandrør af den ophobede kalk, hvorefter vi begynder at kunne se det flere steder i boligen, blandt andet i vores vaskemaskine. Der er derfor heller ikke noget at sige til, at så mange begynder at lede efter forskellige løsninger mod disse problemer.

Forsøger man at google sig frem til den bedste løsning, der giver de hurtigste resultater, kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I dag findes der nemlig mange forslag og metoder til, hvad der er det bedste og mest effektive at gøre. På samme måde er der også forskellige holdninger til, hvad der egentlig er den rigtige måde at gøre det på. Nogen bruger eddikesyre, andre citronsyrer, og så er der dem, der går en anden vej og bruger apparater som en Kalkknuser til blandt andet afkalkning af vaskemaskine.

Hvad end du døjer med store eller små problemer med kalk, så er vores Kalkknuser altså et apparat, der kan give rigtig meget glæde. Du har sikkert allerede haft prøvet at skulle afkalke derhjemme, og det er noget, der kan stjæle meget tid. Hvis du gerne vil gøre det lettere og hurtigere at komme af med kalksten, der sætter sig fast til din vaskemaskine og andre steder, så vil en Kalkknuser kunne gøre underværker for dig. Ved at gøre brug af en Kalkknuser, er du også sikret en løsning, der er mere holdbar og permanent, så du ikke selv skal sørge for at huske på rengøringen mod kalk i vaskemaskine. Og er du samtidig interesseret i at finde en løsning, der ikke indebærer syreholdige rengøringsmidler, så er en Kalkknuser også et rigtig godt valg for dig.

 

Vores Kalkknuser hjælper ikke kun mod kalk i vaskemaskine

Afkalkning af vaskemaskine er vigtig, men det er ikke kun vores vaskemaskine, som ofte lider af kalkproblemer. Også andre hårde hvidevarer, samt køkkenmaskiner i vores bolig, bliver påvirket af den store mængde kalk i vores vand. Det er der heldigvis en løsning til. Når du investerer i en Kalkknuser, får du nemlig ikke kun en løsning til din vaskemaskine, men også til de andre steder, som påvirkes af kalk. Du kan derfor få stor glæde af det effektive kalkapparat, som gør afkalkningen derhjemme til en noget mindre hovedpine, og så passer du samtidig bedst muligt på dine hårde hvidevarer og køkkenapparater. Så hvis også du ejer en opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel mm., så vil der være meget tid at spare, når du bruger en Kalkknuser.

 

Sådan får du din nye Kalkknuser i gang

Det kan være frustrerende at få noget hjem, som tager det halve af en dag at få op og køre og som sætter ens tålmodighed på prøve. Det er heldigvis ikke noget, du skal bekymre dig om, hvis du vælger en Kalkknuser. En Kalkknuser er nemlig dejlig nem at få monteret, og du behøver ikke at bruge en masse værktøj og andet udstyr for at få den op derhjemme. Vores Kalkknuser skal blot sidde på et af dine vandrør, hvor det kan sidde fast. Herefter skal den sættes i en stikkontakt, så der kan komme strøm til den Mere skal der ikke til, før at apparatet vil begynde at sende lydfrekvenser ud i vandet, og kalken vil begynde at blive pulveriseret.