Kalkknuser

Ønsker du at fjerne kalk i vaskemaskinen? Overvej dette

Vi er efterhånden blevet vant til, at til alle maskiner, der gør brug af vand som eksempelvis vaskemaskinen, opvaskemaskinen, elkedlen etc., også vil ende med at lide under de kalkplamager og -belægninger, der kommer som følge af det store forbrug af vand. Særligt ved vaskemaskiner er det vigtigt at være opmærksom på, om dette genstridige mineral sætter sig på eksempelvis varmelegemet i maskinen, der skal sørge for at vaske tøjet til det ønskede antal grader, som du selv angiver inden hver vask. Bliver varmelegemet i vaskemaskinen tilkalket kan det være sværere for maskinen at fungere optimalt og dermed vaske tøjet til den ønskede varme. Dertil vil kalkholdigt vand skulle bruge et større sæbeindhold, hvilket i sidste vil have en negativ effekt på dit tøj såvel som på miljøet. Her vil de fleste anbefale diverse syreholdige produkter, der kan komme til bunds med kalkmineralet. I stedet for at gøre brug af disse syreholdige produkter vil vi råde til dig at investere i en Kalkknuser, der for alvor kan komme til bunds med den naturlige mængde af kalk i vandet.

Ønsker du en mere holdbar løsning?

Kalk i vaskemaskinen er og bliver et faktum, idet vaskemaskinen benytter sig af store mængder af vand på at vaske tøj. Det er dermed naturligt at kalken i vandet vil sætte sig forskellige steder i maskinen, men det er ikke desto mindre frustrerende, når sådanne aflejringer kan være med til i værste fald at nedsætte effekten af maskinen, når der skal vaskes tøj på ugentlig basis. For at få kalk væk fra en vaskemaskine er de fleste af os med garanti blevet rådet til at gøre brug af eksempelvis citronsyre for at bevare maskinens optimale effekt. Andre benytter sig også af en decideret afkalker til vaskemaskine for at komme til bunds med det hårdføre mineral. I denne forbindelse ønsker vi at præsentere dig for en anden og mere holdbar løsning – nemlig Kalkknuseren.

Med en Kalkknuser slipper du for at investere i et hav af forskellige syreholdige produkter og andre kemikalier for at komme til bunds med kalk i vaskemaskinen. I stedet kan du nemlig skåne både miljøet og ikke mindst dig selv ved at montere en Kalkknuser i dit hjem og lade denne gøre arbejdet for dig.

Hvordan fungerer en Kalkknuser?

En Kalkknuser er ganske enkelt et apparat, der kan monteres fast på dit vandrør i boligen, hvorfra den sender ultralyde igennem vandrøret ind i vandet, allerede inden det forlader din vandhane eller bliver brugt til vaskemaskinens vandforbrug. Ultralydende bevirker, at kalken i vandet omdannes til kalkstøv og dermed ikke forbliver det hårdføre kalksten, vi ellers kender fra eksempelvis elkedlen eller badeværelsets armaturer.

Med en Kalkknuser er der dermed ikke behov for at investere i hverken kalkfilter til vaskemaskine eller hårdføre kemikalier. Kalkknuseren vil i stedet kunne gøre det nemmere og mere enkelt for dig at rengøre din vaskemaskine for kalk ved hjælp af blot en klud. Støvet der vil lægge sig som en naturlig følge af Kalkknuserens indvirken vil være nem at tørre af på alle overflader og kan således gøre det til en markant hurtigere proces for dig at afkalke din vaskemaskine.