1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

ØNSKER DU AT FJERNE KALK I TOILETTET? OVERVEJ DETTE

Det er helt naturligt, at der kan sidde kalkaflejringer de steder i boligen, hvor vand anvendes hyppigt. Dette gælder eksempelvis toiletter, vandhaner og brusekabiner. Det er vigtigt, at man er opmærksom på disse mineralaflejringer, idet de kan være med til at give grimme mærker i overfladerne og endda også sætte sig i armaturer som kalksten, der gør det besværligt at bruge eksempelvis vandhaner optimalt. Af denne grund bør kalken fjernes hurtigst muligt. Står du i en situation lige nu, hvor du er nødsaget til at fjerne kalk fra toilettet, så kommer herunder et godt råd til, hvordan du for fremtiden kan undgå besværet med afkalkning af toilet ved hjælp af skrappe rengøringsmidler.

AFKALKNING AF TOILET BEHØVER IKKE AT VÆRE EN UDFORDRENDE OPGAVE

I lang tid har vi været vænnet til, at toiletter udelukkende kunne befries fra kalk ved hjælp af syreholdige rengøringsmidler. Afkalkning af toilet cisterne er således blevet en jævnlig affære, der skal gentages for at holde dette mineral i skak. At fjerne kalk fra toilet er dermed ikke nogen nem manøvre, og det kræver sin tålmodighed at nå til bunds med denne opgave. Det behøver dog ikke at være en udfordrende opgave at fjerne kalk i toilet, så længe man har de rette midler. I stedet for at gøre brug af kemikalier og rengøringsmidler med et højt syreniveau, kan du overveje at anvende en Kalkknuser, der er med til, som navnet også antyder, at knuse kalken i vandet allerede inden den får lov at løbe ud af vandhaner, toilet, bruserhoved mm. En Kalkknuser er med til at holde kalken i skak på en måde, hvor det stadig indgår som en naturlig del af vandets mineralsammensætning, men uden at give det lov til at sætte sig som genstridige kalksten rundt omkring i boligen.

SLIP FOR SYMPTOMBEHANDLING I DIN RENGØRING

Hvordan fjerner man kalk i toilettet uden at gøre brug af rengøringsmidler? Dette er et helt naturligt spørgsmål, der kommer som en naturlig følge af mange års tilvænning og ikke mindst tiltro til, at rengøringsmidler altid kan klare opgaven bedst. Det er dog ikke altid tilfældet, idet rengøringsmidler bedst kan ses som en form for symptombehandling på fjernelsen af kalk. Fjern kalk i toilettet er dermed bestemt ikke ensbetydende med, at kalken forbliver fjernet og ikke kommer igen. I stedet for at bruge dyre domme på effektive rengøringsmidler, kan du i stedet overveje at investere i en Kalkknuser, der kan komme kalken i vandet til livs én gang for alle. Som nævnt tidligere, er kalk en helt naturlig del af vandets mineralsammensætning, og dermed er der ikke så meget logik i at fjerne kalken fra vandet. I stedet kan Kalkknuseren med sine lydfrekvenser sørge for, at kalksammensætningen i vandet ændrer sig fra genstridige kalksten til en pulveriseret form, der er nemmere at gøre rent og ikke kræver jævnlig afkalkning af cisterne på toilettet. Kalkknuseren monteres således på dit vandrør og kan igennem denne sende frekvenser ud i vandet, der omdanner kalken, inden det løber ud af din vandhane. Dette mineral forbliver således en essentiel del af vandet, men er nemmere at rengøre, idet den ikke ender med at blive til irriterende aflejringer men snarer et fint pulver, der nemt kan fjernes igen.

 

FAQ

Hvordan fjerner man kalk i toilettet

Ved hjælp af Kalkknuseren er der ikke længere behov for skrappe rengøringsmidler til at fjerne kalk fra toilettet. På baggrund af Kalkknuserens frekvensbehandling vil kalken efterfølgende blot komme til udtryk som et fint pulver, der hurtigt kan tørres væk ved hjælp af en klud.