1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-2 hverdage pt. • Ingen kemikalier

Slip for at afkalke din Quooker med Kalkknuser

Afkalkning af vandhaner, armaturer, og køkkenmaskiner er noget, vi alle må igennem fra tid til anden. Vi kommer ikke udenom, at det danske drikkevand indeholder et højt niveau af kalk, der kan være med til at efterlade irriterende aflejringer og plamager rundt omkring i boligen. 

Det kan være en langsommelig proces at komme til bunds med disse plamager, men ikke desto mindre er det nødvendigt for vedligeholdelsen af husholdningen. 

For boligejere, der har investeret i en Quooker, er det særligt vigtigt at holde denne avancerede vandhane ren og fri for kalk, da dette mineral ellers hurtigt kan komme til at sætte sig og gøre det svært for vandet at passere.

Opstår der først kalkaflejringer i vandhanen, kan det kogende vand komme ud af ujævne stråler og gøre det besværligt at opnå det fulde udbytte af denne.  

Jævnlig afkalkning er en nødvendighed for mange husholdninger 

Jævnlig afkalkning af din Quooker er nødvendig for at vedligeholde din vandhane korrekt. Det kan dog være en krævende proces, der tager tid, og det er ikke altid, at tiden i hverdagen tillader det. 

Der findes her flere forskellige løsninger til at afholde kalken fra at sætte sig fast i vandhanen. For eksempel findes der et Quooker filter til kalk, der filtrerer mineralerne fra, når vandet passerer igennem dette.

Dette filter skal dog ligeledes udskiftes fra tid til anden, og man står altså således igen med en længerevarende proces foran sig.

I stedet for at skulle finde filtre eller alverdens syreholdige kemikalier frem til Quooker afkalkning, kan det være en fordel at overveje behandlingsmuligheder af vandet, allerede inden det forlader din vandhane. 

Det er her, at vores Kalkknuser kommer ind i billedet.

Kalkknuseren behandler vandet, inden du benytter dig af det 

Med en Kalkknuser vil afkalkning af Quooker ikke længere være en nødvendighed, da der med Kalkknuseren er tale om et apparat, der monteres fast til boligens vandrør, og herfra behandler vandet, allerede inden det strømmer igennem din Quooker vandhane.

At behandle Quooker kalk problematikker, når de er opstået uden for vandhanen, løser kun de overfladiske konsekvenser og ikke det egentlige problem.

Uanset hvor meget man behandler vandhanens udvendige elementer for kalkplamager, vil disse plamager unægtelig komme igen. 

Kalkknuseren sørger her for at behandle mineralerne i vandet, allerede inden de får lov til at strømme ud af vandhanen. 

Ved hjælp af frekvenser kan kalkknuseren nemlig sørge for at knuse kalken i vandet igennem vandrørene. 

Der vil her være tale om en form for dekonstruktion af kalkmineralerne ved hjælp af frekvenserne, der i sidste ende ikke vil have samme mulighed for at sætte sig i genstridige små aflejringer uden for vandhanen. 

Fordele ved at anvende Kalkknuseren til Quooker vandhaner 

Vores Kalkknuser er ikke kun fordelagtig for de boligejere, der søger muligheder for Quooker afkalkning. Kalkproblematikkerne vil nemlig ikke udelukkende have en effekt på denne avancerede vandhane men også på boligens andre vandhaner i badeværelset, i bryggerset etc. 

De steder i boligen, hvor vandet får lov til at passere jævnligt, kan der opstå irriterende kalkplamager, og der vil i disse områder være lige så stort et behov for at afkalke med jævne mellemrum. 

Da vores Kalkknuser fastmonteres til hjemmets vandrør, vil der ikke kun være tale om en automatisk Quooker afkalkning. Dette vil også gælde for resten af boligens vandhaner, der med Kalkknuserens behandling af drikkevandet vil blive fri for genstridige plamager. 

Kalken, såvel som de andre mineraler, vil stadig være en del af vandet, men vil ikke have tendens til at sætte sig i plamager. I stedet kan man forvente blot at skulle benytte sig af en klud for at tørre eventuelle kalkrester væk fra overflader. 

Afkalkning Quooker behøver ikke være en langsommelig proces – med vores Kalkknuser behøver du ikke længere sætte tid af til afkalkning.