1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Er der tale om vand hårdhed i Aarhus?

Er du bosat i Aarhus er det med garanti ikke første gang, at du hører til fænomenet vand hårdhed. Der er nemlig her tale om fænomenet, der har med mineralkoncentrationen i drikkevandet at gøre. 

For dig som boligejer betyder det, at når du benytter dig af drikkevandet, vil der i de områder af landet med hårdt vand være risiko for, at der bliver efterladt plamager på overflader, de steder hvor vandet bliver anvendt. 

Er man i boligejer i Aarhus, vil der også her være tale om risiko for, at den høje mineralkoncentration i vandet kan sætte sig som aflejringer i vandrør såvel som i boligens hårde hvidevarer. 

Vand hårdhed i Aarhus vil nemlig med tiden være med til at gøre det sværere for vandet at passere boligens vandrør og vil desuden have negative konsekvenser for funktionsevnen af boligens hårde hvidevarer. 

Boligejere i Aarhus efterspørger løsninger

Vandhårdhed i Aarhus er bestemt ikke noget at kimse ad. Faktisk efterspørger mange boligejere behandlingsmuligheder af vandet for netop at slippe af med de problemer, som mineralerne fører med sig. 

I Aarhus er der nemlig tale om særligt hårdt vand, der har en negativ effekt for husholdningen for mange boligejere i netop denne kommune. 

Blandt mineralerne i vandet finder man blandt andet kalk. Kalk har som bekendt en særlig tendens til at sætte sig i grupperinger, de steder hvor dette mineral får lov til at passere ofte. 

Dette vil blandt andet være dine vandrør, der med tiden vil lide af en forringet varmeledningsevne netop på baggrund af kalksamlingerne, og som i sidste ende vil medføre et større forbrug af energi på at varme vandet op. 

Netop af denne årsag efterspørger mange boligejere behandlingsmuligheder for at komme Aarhus vand hårdhed til livs med, og der findes her et par forskellige alternativer. 

Behandling af vandets hårdhed i Aarhus 

Mange vandbehandlingsmuligheder reklamerer med særlige teknikker, der eksempelvis bytter kalkionerne i drikkevandet ud med særlige saltioner, der således vil gøre vandet blødere og skille kalken i vandet fra. 

Dette alternativ indebærer dog også en fjernelse af kalkmineralerne fra drikkevandet, hvilket betyder at man som forbruger ikke vil kunne nyde godt af netop disse mineraler til dagligt. 

Kalkmineralerne i vandet er nemlig ikke farlige, de er snarere nødvendige for vedligeholdelsen af eksempelvis vores knogler, og af denne grund er der mange boligejere, der efterspørger et vandbehandlingsanlæg, der ikke ændrer på mineralsammensætningen, men snarere løser det egentlige problem; nemlig kalkens genstridige karakter.

Sådan kan Kalkknuseren behandle vandet 

Ønsker man at bibeholde kalkmineralerne i vandet på baggrund af de mange fordele netop dette mineral har, så kan man med fordel anvende vores Kalkknuser. 

Kalkknuseren sørger nemlig for at beholde den mineralske sammensætning i drikkevandet og i stedet behandle det reelle problem. 

Ved hjælp af ultralyde fra det lille apparat, kan Kalkknuseren knuse kalkmineralernes tendens til at sætte sig i genstridige plamager og i stedet lade vandet passere forhindringsfrit igennem vandrør og vandhaner. 

Vand hårdhed i Aarhus kan dermed løses ved hjælp af Kalkknuserens særlige teknik, der efterlader vandet med det samme niveau af kalk, men uden de samme problematikker, som hårdt vand ellers medfører.