1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-2 hverdage pt. • Ingen kemikalier

Vandhårdhed Køge

Det er ikke ualmindeligt, at man i flere af de danske kommuner hører klager omkring hårdheden af drikkevandet. 

I Danmark er vi kendte for at have et relativt højt niveau af kalk i vores drikkevand, hvilket bidrager til en vandhårdhed, der for mange boligejere kan være ensbetydende med irriterende kalkplamager de steder i boligen, hvor det hyppigt anvendes vand. 

Vand hårdhed i Køge skaber særligt problemer for beboerne i denne kommune, da der ikke udelukkende er tale om genstridige mineralaflejringer på overflader og armaturer men i lige så høj grad også i vandrør og hårde hvidevarer, der i sidste ende er med til at forringe ydeevnen af disse. 

Køge Kommune er plaget af hårdt vand 

I Danmark finder man i mange steder i landet et højt niveau af kalk i drikkevandet. Det er netop koncentrationen af dette mineral, der afgør, hvor hårdt eller blødt vandet er. 

Er der tale om blødt vand, vil der være en lav koncentration af kalk, mens hvis der er tale om hårdt vand, vil der være tale om en høj koncentration af mineralet. 

Forskellen mellem de enkelte kommuner kommer som en naturlig følge af, at der i den danske undergrund er forskellige kalkkoncentrationer til stede.

Bor man eksempelvis i Køge, vil der være tale om en undergrund, der er præget af en høj mineralkoncentration, der giver anledning til en vand hårdhed i Køge, der gør det svært for beboerne at komme mineralplamagerne i boligen til livs. 

Derfor fungerer overfladiske løsninger ikke 

Ønsker man at komme de genstridige kalkplamager til livs er det nødvendigt at løse problemet, der hvor man reelt kan gøre en forskel. 

Mange rengøringsmidler lover guld og grønne skove om at kunne fjerne kalk nemt og enkelt, men du har med garanti allerede bemærket, hvordan kalken bliver ved med at komme igen rundt omkring på hjemmets overflader. 

Det sker, fordi rengøringsmidlerne ikke løser det egentlige problem, men snarer konsekvensen af en høj kalkkoncentration. Problemet forbliver dog det samme og vil blive ved med at forårsage irriterende kalkplamager. 

Kalkknuseren løser det egentlige problem

For at løse det egentlige problem, kan man med fordel anvende vores Kalkknuser. 

Kalkknuseren er et apparat, der monteres fast på hjemmets vandrør for herfra at ”knuse” kalken i vandet. 

Dette kan lade sig gøre ved hjælp af de frekvenser, der sendes fra Kalkknuseren ind gennem vandrørene. Frekvenserne har en særlig effekt på mineralstrukturen og vil sørge for at knuse kalken, således at mineralet ikke længere har forudsætningerne for at sætte sig i irriterende aflejringer.

Der er tale om frekvenser, der blot anvendes til at knuse kalken og som ikke vil være til gene for boligejeren.

Kalkknuseren er nem at montere fast på hjemmets vandrør og vil herfra gøre sit arbejde. 

Vand hårdhed i Køge vil blive løst enkelt og hurtigt med en Kalkknuser, der sørger for, at mineralerne i vandet ikke længere kan sætte sig i plamager. 

Du vil i stedet opleve at kunne tørre hjemmets overflader rene med blot en klud og altså dermed slippe for at investere i dyre rengøringsmidler, der alligevel ikke løser problemet.