1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Vandhårdhed Horsens

Mange boligejere i Danmark udviser stor interesse for at kende til den specifikke vandhårdhed, der gør sig gældende for deres kommune. 

Men hvorfor er vandhårdhed noget, som mange ønsker at kende til? 

Information om vand hårdhed i Horsens er noget, som flere boligejere i denne kommune også efterspørger, netop fordi de oplever, at deres drikkevand efterlader irriterende kalkplamager rundt omkring i boligen.

Hvordan man undgår kalkplamagerne og kommer det hårde vand til livs kan du læse mere om herunder. 

Hvad har kalk at sige i forhold til vandets hårdhed?

Som en del af den danske undergrund finder man en bred vifte af forskellige mineraler, og i blandt disse mineraler finder man kalk. Er der en høj koncentration af kalk til stede i drikkevandet, vil man ende med det, man kalder hårdt vand. 

Det hårde vand vil som følge af den høje mineralkoncentration have tendens til at efterlade aflejringer rundt omkring i boligen. Disse plamager vil komme til udtryk som hvide skjolder, der kan være besværlige at komme af med. 

Kalk har nemlig en genstridig mineralsk opbygning, der gør, at når først mineralet har sat sig, kræver det en række forskellige syrebaserede rengøringsmidler, der kan gennemtrænge den hårde base. 

Den pågældende vand hårdhed i Horsens er med til at gøre rengøringen til en sand pestilens for mange boligejere, da man aldrig helt kan komme af med de hvide skjolder, idet de altid vil komme tilbage de steder, hvor der anvendes vand regelmæssigt. 

Er der hårdt vand i Horsens?

I Danmark inddeler man hårdheden af vandet efter en skala, der går fra 0 til 30+. Hvis vandet når op omkring 10 på denne skala, vil man kunne begynde at snakke om hårdt vandt med et relativt højt niveau af kalk.

Horsens ligger mellem 12 og 18 på denne skala, og det giver dermed anledning til at snakke om temmelig hårdt vand netop for denne kommune, der kan skabe problemer for boligejerne her.

Er man bosat i Horsens og oplever ofte problemer med genstridige mineralplamager på hjemmets overflader eller på bestik og glas efter opvask, er det ikke så underligt.

Men hvordan løser man kalkproblematikkerne?

Sådan behandler man hårdt vand

Vores Kalkknuser er udviklet med henblik på at løse det egentlige problem for de danske boligejere, der lider af de evindelige kalkplamager i hjemmet. 

I stedet for at anvende syreholdige rengøringsmidler og kemikalier, vil det være mere hensigtsmæssigt at behandle problemet, før kalkplamagerne begynder at komme frem. 

Kalkknuseren behandler her vandet, allerede inden det benyttes fra vandhanen. 

Apparatet fastmonteres nemt og enkelt til boligens vandrør og kan herfra behandle vandet inden det strømmer videre igennem vandrørene og ud til vandhaner og boligens hårde hvidevarer.

Behandlingen består af frekvenser, der har en særlig effekt på kalkmineralerne. Der er her tale om en dekonstruktion af mineralets tendens til at sætte sig som plamager, de steder hvor vandet får lov til at passere regelmæssigt. 

Med andre ord vil man opleve at få drikkevand, der indeholder alle de vigtige mineraler, men uden at de har forudsætninger for at kunne sætte sig som aflejringer. 

Dette vil i sidste ende være til gavn for dels rengøringen, men også for ydeevnen af hårde hvidevarer og andre køkkenmaskiner.