1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-2 hverdage pt. • Ingen kemikalier

Vandhårdhed Kolding

Som en del af den danske undergrund, finder man en stor variation af forskellige mineraler og herunder også kalk. 

Da det danske drikkevand som bekendt kommer fra undergrunden, vil mange af disse mineraler med tiden blive en integreret del af drikkevandet. Mineralerne er dog ganske ufarlige og er faktisk nødvendige for vores kroppes vedligeholdelse. 

En høj mineralkoncentration i vandet kan dog føre til problemer i husholdningen. Er man bosat i Kolding, er man med garanti allerede bekendt med de irriterende kalkaflejringer, som vandhårdhed i Kolding Kommune kan medføre. 

Boligejere i Kolding er plaget af vandhårdhed 

Mange boligejere i Kolding Kommune er allerede bekendte med de problematikker, som den høje koncentration af kalk har for husholdningen. 

Rent æstetisk er mineralerne i drikkevandet lidt af en pestilens at have med at gøre. De har nemlig tendens til at efterlade hvide skjolder og aflejringer de steder i hjemmet, hvor der ofte anvendes vand. 

Dette kunne eksempelvis være på overflader i køkkenet, på badeværelset eller omkring dine køkkenmaskiner, der anvender vand. 

Vand hårdhed i Kolding giver dog ikke udelukkende problemer, der med tiden kan ses på hjemmets overflader. 

Da kalk er et mineral, der har for vane at sætte sig i plamager, de steder hvor vandet ofte passerer forbi, vil det også give anledning til problemer for vandrørene. 

Får kalken først lov til at sætte sig som aflejringer i vandrørene, kan det blandt andet forringe varmeledningsevnen og øge den mængde energi, der ellers skulle være brugt til netop dette. 

Derfor kan rengøringsmidler ikke bekæmpe kalk

Mange boligejere i Danmark efterspørger som følge af den høje koncentration af kalk midler til at behandle drikkevandet med. 

Syrebaserede rengøringsartikler har længe været det foretrukne midler blandt mange, men i sidste ende bekæmper disse rengøringsprodukter kun problemet overfladisk. 

Ønsker man at komme de reelle kalkproblematikker til livs, er man nødt til at behandle problemet, der hvor man reelt set kan gøre en forskel. 

Vandhårdhed i Kolding behøver ikke længere være en pestilens – læs med videre og se, hvordan vores Kalkknuser kan løse problemet. 

Kalkknuseren behandler kalken én gang for alle 

Kalkknuseren er udviklet til at komme til bunds med det egentlige problem, som kalkmineralerne forårsager i husholdningen. 

Kalks mineralske sammensætning har nemlig en tendens til at sætte sig i aflejringer, og det er her, at problemet for mange opstår. 

Kalk er dog i sig selv ganske ufarligt for os at indtage – tværtimod råder man til at indtage en vis mængde kalk dagligt. På denne måde er der altså ikke behov for at skille kalkmineralerne fra vandet. 

I stedet er der behov for at behandle den mineralske struktur på kalken. 

Dette er netop, hvad Kalkknuseren er designet til at gøre. Ved hjælp af frekvenser, vil kalken i vandet blive udfældet som det bløde aragonit i stedet for det hårde calcit.

Når kalken knuses ved hjælp af frekvenserne, vil mineralet ikke længere kunne sætte sig i aflejringer i hjemmet.

Kalkknuseren tager sig ud som et lille apparat, der nemt og hurtigt kan monteres på vandrørene i hjemmet og herfra behandle vandet. Frekvenserne vil blive sendt igennem rørene og vil således kunne behandle det hårde vand til fordel for den daglige husholdning.