1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-2 hverdage pt. • Ingen kemikalier

Vandhårdhed Roskilde

Hårdt vand er efterhånden blevet et tilbagevendende problem for mange boligejere rundt omkring i Danmark. 

Særligt har vandhårdhed i Roskilde givet anledning til mange klager og investeringen af dyre produkter og midler for at komme vandhårdheden til livs. 

I Roskilde døjer man med hårdt vand 

I Danmark anvender man en inddeling af vandets hårdhed ved hjælp af en skala, der går fra det blødeste vand (0) til det hårdeste vand (30+). Denne skala kan være en god indikator for, hvor hårdt vandet er i den kommune, man er bosat i. 

Roskilde kommune er blandt de danske kommuner, der har det, man kalder ’temmelig hårdt vand’ og der er således tale om drikkevand, der indeholder en koncentration af kalk, der vil være bemærkelsesværdig i husholdningen såvel som i hjemmets vandrør.

Er du bosat i Roskilde har du med garanti allerede bemærket, hvordan der hurtigt kan komme kalkplamager på hjemmets overflader omkring vandhaner og armaturer. 

De hvide og skjoldede plamager du finder her, kommer som en direkte konsekvens af den kalkkoncentration, der er at finde i dit drikkevand. 

Jo højere et niveau af dette genstridige mineral du finder i dit drikkevand, jo mere vil din husholdning blive påvirket af disse irriterende plamager. 

Derfor kan hårdt vand være et problem 

Vand hårdhed Roskilde er efterhånden blevet et problem for flere boligejere i denne kommune. Det er nemlig ikke blot hjemmets overflader, der bliver påvirket af de skjoldede plamager; det er i lige så høj grad køkkenmaskiner såvel som hjemmets hårde hvidevarer. 

Når først kalken får lov til at sætte sig i disse maskiner, kan der med tiden opstå risiko for en forringelse af ydeevnen på disse.

Eksempelvis er der mange, der oplever at deres tøj ikke efterlades lige så blødt efter en vask, eller at der dannes irriterende kalkplamager på bestik, glas og tallerkner efter opvask. 

Dertil er det også væsentligt at nævne, at kalk med tiden kan have en særdeles hæmmende effekt på vandrørene i boligen. 

Får dette mineral først lov til at sætte sig i plamager, vil det eksempelvis have en direkte indvirken i dine vandrørs varmeledningsevne og kan altså med tiden være en rigtig pestilens for den frie vandpassage.

Slut med overfladiske løsninger 

For at komme vandhårdhed i Roskilde til livs, er der flere metoder, man med fordel kan tage i brug. I stedet for at bruge dyre domme på diverse rengøringsmidler, der alligevel blot behandler problemet overfladisk, anbefaler vi herfra at tage et kig på vores Kalkknuser. 

Kalkknuseren løser nemlig det reelle problem ved at behandle kalken, allerede inden mineralet får lov at komme ud af hjemmets vandhaner sammen med drikkevandet. 

Det gør den ved hjælp af særlige frekvenser, der kommer fra det lille apparat, der nemt og enkelt fastmonteres hjemmets vandrør og herfra kan sende frekvenser igennem rørene for at behandle kalken. 

Frekvenserne har den effekt, at de knuser kalken og derved altså omstrukturere mineralet, således at det ikke har mulighed for at sætte sig i kalkplamager på hjemmets overflader. 

Ved hjælp af Kalkknuseren kan man komme vand hårdhed i Roskilde til livs og opleve fordelene ved at behandle det egentlige problem.