1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Kalkknuseren kommer vandhårdhed i Vejle til livs

I Danmark er vi heldige at kunne åbne for vores vandhaner og opnå rent drikkevand med det samme. 

Det kan vi, fordi vores drikkevand kommer fra vores undergrund, hvor regnvandet har været igennem en længere filtreringsproces ved hjælp af de mange forskellige sedimentære lag, der befinder sig i undergrunden. 

Disse sedimentære lag er med til at rense vandet og tilføre det mineraler, der i sidste ende kommer os som forbrugere til gode. I blandt de sedimentære lag finder man en stor andel af kalkmineraler, og i nogle steder i landet mere end andre. 

Af denne årsag vil nogle boligejere opleve et større niveau af kalk i deres drikkevand. Dette gør sig eksempelvis gældende i Vejle Kommune, hvor mange boligejere til dagligt oplever problematikker med kalk i drikkevandet. 

Med andre ord er der i denne kommune problemer med vandhårdheden. Herunder sætter vi fokus på, hvad vandhårdhed i Vejle egentlig betyder, samt hvorledes man kan komme dette problem til livs.

Hvad vil det sige at have hårdt vand?

Vandhårdhed i Vejle, er et fænomen, mange boligejere døjer med, og som der investeres mange ressourcer i at bekæmpe. 

Vandhårdhed er en måde at beskrive koncentrationen af mineraler i drikkevandet. Jo hårdere vandet er, jo større en koncentration er der af mineraler i vandet, og herunder altså også kalk. 

For mange boligejere er kalken netop et problem i husholdningen, da dette mineral har en tendens til at efterlade genstridige aflejringer. 

Du har med garanti set de hvide plamager, som opvaskemaskinen kan efterlade på dine glas eller dit bestik. Dette er et tegn på en høj koncentration af kalk i vandet. Den høje koncentration er ikke farlig for os som forbrugere, men det kan være lidt af en pestilens, når det kommer til rengøringen. 

Vand hårhed skaber problematikker for boligejere i Vejle

Vand hårdhed i Vejle er en realitet. Faktisk ser man, at den gældende vandhårdhed i Vejle ligger på 12-14 på en skala, der går fra 0-30, hvor 0 er det blødeste vand, mens 30 og derop efter er det hårdeste vand. 

Der er dermed tale om det, man kan kalde temmelig hårdt vand i Vejle kommune, der ikke udelukkende giver problemer for rengøringen i den daglige husholdning, men som også kan skabe problematikker for boligens hårde hvidevare. 

Får kalkmineralet først lov til at sætte sig i disse maskiner, vil det være sværere for disse at udnytte det fulde potentiale for at fungere. 

Men hvordan kommer man så kalkproblematikkerne til livs?

Derfor er Kalkknuseren en effektiv løsning 

Der findes efterhånden en håndfuld løsninger til at komme de genstridige mineraler til livs med. Vores løsning, nemlig Kalkknuseren, fungerer modsat mange andre alternativer ikke ved hjælp af kemikalier. 

I stedet benytter Kalkknuseren sig af såkaldte frekvenser, der formår at behandle drikkevandet, inden det benyttes af forbrugeren fra hjemmets vandhaner. 

Ved hjælp af frekvenserne vil mineralerne i vandet blive tvunget til at omstrukturere sig, hvilket for kalken betyder, at denne ikke kan sætte sig i plamager. 

Kalkknuseren fastmonteres nemt og hurtigt til hjemmets vandrør og kan herfra behandle vandet, uden opsyn fra boligejerne. 

På denne måde kan boligejerne i Vejle sikre sig mod de problemer, som kalk kan føre med sig.