1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Leder du efter et blødgøringsanlæg til drikkevand? Så læs med her

Ophobning af kalk er et tilbagevendende problem, som nok de fleste har prøvet at opleve i deres bolig. Hvis ikke man har en holdbar løsning, der holder problemet nede, så kan det næsten være umuligt ikke at opdage kalken forskellige steder i hjemmet. Og hvis du som mange andre også er blevet træt af tilbagevendende kalk i dit hjem, så er du måske også begyndt at søge efter løsningsforslag som et Blødgøringsanlæg til drikkevand, der kan gøre stor gavn for et hjem, der er plaget af meget kalk. I dette indlæg vil vi komme ind på, hvordan du løser problemet uden at forringe kvaliteten af dit drikkevand.

 

Pas på dit drikkevand

Mange vælger at få installeret et blødgøringsanlæg, som fjerner kalk fra vandet, i håbet om både at fjerne belægninger fra kalk og samtidig opnå bedre drikkevand. Der er dog både Fordele og ulemper ved blødgøringsanlæg. At fjerne kalk fra vandet kan hjælpe på den første del af problemet, altså kalkbelægningerne, men i de fleste tilfælde vil det ikke gøre noget bedre ved drikkevandet. Faktisk kan det i nogle tilfælde gøre det omvendte, altså forringe drikkevandet, og du fjerner desuden et mineral, som gavner både vores knogler og tænder.

I stedet for et klassisk blødgøringsanlæg, som typisk anvender kemi for at fjerne kalk fra vandet, kan vi tilbyde et vandbehandlingsanlæg, som uden at fjerne kalken hjælper dig af med de belægninger, der opstår som følge af kalken. Så hvis du gerne vil undgå ophobning af kalk uden brug af kemi, så kan en Kalkknuser være vejen frem for dig.

 

Vi har en løsning, der ikke bruger kemikalier

Rengøring sker næsten altid med syreholdige husholdningsmidler og kemikalier, og det kan være nemt at glemme de konsekvenser, som brugen af dette potentielt kan have. Og selvom der findes mange effektive rengøringsmidler, som giver et rigtig godt resultat, så ønsker flere og flere at gøre brug af metoder, som ikke nødvendigvis involverer stærke kemikalier, som vi ellers er vant til. Det samme gælder også til afkalkningen. Måske er du vant til at købe det klassiske afkalkningsmiddel fra dit supermarked, når kaffemaskinen igen trænger, men du kan sagtens bruge andre metoder, der løser det samme problem, men altså uden brug af kemikalier.

En Kalkknuser fra os kan være løsningen for dig, som gerne vil skåne miljøet for kemikalier eller som blot ønsker at finde en effektiv og ikke mindst holdbar løsning på problemet.

 

Fordelene ved en Kalkknuser

Der findes mange fordele ved at gøre brug af en Kalkknuser, og når du modtager den hos dig, vil du selv kunne mærke disse fordele hurtigt. En af de største fordele, som mange vægter højt, er det, at den gør rengøringen i hverdagen lettere. For selvom kalken forbliver i vandet, vil det kun komme ud som såkaldt kalkstøv, der er nemt at fjerne med en klud. Og når kalk ikke længere sidder fast på elkedlen, vaskemaskinen og andre steder, så skal du heller ikke længere bruge kræfter på at afkalke.

Udover at lette rengøringen, så er en Kalkknuser også med til at passe på dine køkkenmaskiner og hårde hvidevarer. Tilkalkede køkkenmaskiner og hvidevarer kan hurtigt blive sløve, når vandtilførslen svækkes, men ved hjælp af denne teknologi kan du beskytte dem, så du kan have glæde af dem i flere år. Nogen mærker også, at der skal bruges mindre shampoo og sæbe, når de er i bad, efter monteringen af en Kalkknuser.

Vedligeholdelse er desuden noget, du med en Kalkknuser ikke behøver at tænke på. Apparatet passer selv sig, når det er monteret, og det kan for mange med en travl hverdag være en stor fordel.