1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

Er du træt af den megen kalk i hjemmet? Læs denne guide

I Danmark har vi flere steder et relativt højt niveau af kalk i vores drikkevand. På fagsprog vil dette høje kalkniveau være med til at gøre vandet hårdt. Hvis du eksempelvis oplever mineralbelægninger rundt omkring i din bolig, er der stor sandsynlighed for, at det er hårdt vand, der kommer ud af din boligs vandhaner. Dette er ikke skadeligt for dig at indtage i form af drikkevand såvel som til brug i madlavning. Det kan dog bevirke, at man er nødt til at investere i en afkalker til hus, der kan komme til bunds med de genstridige mineraler, der har det med at sætte sig i overfladerne, i køkkenmaskiner og ved armaturer. Er du træt af at skulle bruge tid og kræfter på at afkalke med jævne mellemrum i din bolig, så læs med herunder, hvor vi guider dig til, hvordan du for fremtiden kan undgå at bruge uanede mængder af tid og kemikalieholdige midler til denne proces.

En Kalkknuser løser det egentlige problem

Mange husejere efterspørger i dag et kalk filter til hus simpelthen for at undgå, at dette genstridige og hårdføre mineral sætter sig i køkkenmaskinerne såvel som på badeværelserne og ved armaturer. Får kalken lov til at sætte sig som det hårdføre kalksten kan det i værste fald være med til at nedsætte effekten for køkkenmaskiner såvel som vaske- og opvaskemaskine. Det betyder dog også for dig som boligejer, at der hurtigt kan komme til at gå mange timer med afkalkning og rengøring i hverdagen. I stedet for at investere i en dyr afkalker til hus, kan man overveje investeringen af en Kalkknuser, der for alvor kan komme mineralerne til livs.

En Kalkknuser er ikke et kalkfilter til hus, men et apparat designet til at bevare og omstrukturere kalken i vandet. Det er nemlig ikke nødvendigt at skille kalken fra vandet, og det er i vores optik heller ikke her problemet ligger. I stedet er problemet for mange ikke at kunne komme til bunds med den kalk, der kan komme til at sætte sig rundt omkring i boligen. Med en Kalkknuser monteret til boligens vandrør vil det for fremtiden blive til en nem og hurtigt overstået proces at komme den overskydende kalk til livs.

Slut med irriterende mineralbelægninger

Med en Kalkknuser i hjemmet vil mineralerne i vandet ikke længere sætte sig i irriterende belægninger og gøre det besværligt for køkkenmaskiner at fungere optimalt. I stedet vil kalken sætte sig som et fint pulver på de overflader, hvor vand ofte bliver benyttet. Dette pulver kan nemt tørres af med bare en klud eller en svamp og vil således lette rengøringsprocessen gevaldigt.

Kalkknuseren kan omdanne kalksten til kalkstøv blot ved hjælp af ultralyde sendt igennem det vandrør, apparatet er monteret fast på. Vibrationerne fra lydene er med til at omstrukturere mineralet, og det vil dermed være omdannet, allerede inden det kommer ud af din vandhane. Kalk er i vores optik ikke noget man bør bekæmpe eller fratage vandet – i stedet kan man ved hjælp af kalkknuseren bevare vandets natur og på samme tid gøre rengøringsprocessen meget nemmere.